Sitechef till Coor i Arvika och Hallsberg

Arvika

Nu öppnar sig en möjlighet för dig som vill leda och utveckla en Facility Management leverans i Sverige, med verksamheten hos en av våra nyckelkunder i Arvika och Hallsberg.

Om rollen
Som Sitechef på Coor har du det övergripande ansvaret för både personal, leverans mot kund och ekonomi. Du skapar och utvecklar en god kundrelation där ni inom din verksamhet levererar goda resultat och ger en service av högsta klass till kund.

Den aktuella verksamheten består av två siter, Arvika och Hallsberg, med sammanlagt ett 20-tal medarbetare, varav tre gruppledare, som rapporterar till dig. Vår verksamhet levererar olika typer av tjänster till kunden, framförallt fastighetsrelaterade underhållstjänster och lokalvård. Vår kund är ett ledande industriföretag i regionen.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Planera, leda och följa upp din verksamhet framåt utifrån uppsatta mål
  • Personalansvar och utveckling av medarbetare och arbetsmiljö
  • Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
  • Arbeta nära med och stötta gruppledare i det operativa arbetet
  • Säkerställa och upprätthålla en god kundrelation och en riktigt bra leverans till kund
  • Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer
  • Budget, prognos och bokslutsarbete
  • Följa upp, analysera och utveckla din verksamhets affär och ekonomi
  • Aktivt delta i kontraktets ledningsgrupp

Du kommer att rapportera till kontraktchef. Din placering är i Arvika, Hallsberg eller på lämplig ort där emellan. Du delar din tid mellan siterna och möjlighet finns även till att utföra en del av arbetet på distans.

Vår kandidat
Några av framgångsfaktorerna för att lyckas i rollen ser vi är att du har en förmåga att se till helheten, att du är bra på att få olika team att samarbeta och att du har ett tydligt och coachande ledarskap. Du har förmågan att snabbt bygga upp och skapa ett förtroende hos kund och medarbetare. Ett tydligt driv att nå verksamhetens mål, samt en handlingskraft och stort engagemang tror vi också krävs i rollen. Du stöttar dina gruppledare och medarbetare med operativa frågor men måste också kunna höja blicken och jobba med strategiska frågor på ett strukturerat och bra sätt.

Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom ekonomi, fastighetsdrift eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig, samt erfarenhet av en chefsroll med ansvar för både personal, resultat och kund. Eftersom mycket av arbetet rör kundens fastigheter är det meriterande om du har erfarenhet av fastighetsdrift/skötsel och industriell miljö.

Vad erbjuder Coor dig?
Som Sitechef på Coor får du arbeta i en miljö som kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär med härliga kollegor. Vi sätter stort värde på både trivsel och professionalitet på arbetsplatsen. Då Coor är ett expansivt företag finns det stora möjligheter för rätt person att utvecklas inom andra ledar- eller specialistroller inom företaget.

Kontaktuppgifter och övrig information
Nuvarande chef går inom kort vidare till nya utmaningar och vi kommer att arbeta löpande med intervjuer så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Då vårt avtal med kund är under omförhandling är tjänsten en tidsbegränsad anställning fram till 2021-12-31, med möjlighet till förlängning.

Har du några frågor eller funderingar, slå Kontraktschef Petter Gabrielsson en signal på nummer 010-559 56 09

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök