Sitechef till Coor Linköping

Linköping

Är du kunnig inom fastighetsleverans till kritiska miljöer? Har du även ett stort intresse för att leda och inspirera andra? Då kan denna roll som Sitechef vara perfekt för dig.

Om rollen
I rollen som Sitechef kommer du att ha det totala ansvaret för att driva och utveckla vår leverans för drift av datahallar, för ett av Sveriges mest kända företag inom Telecom. Du ansvarar för utveckling och den löpande leveransen av samtliga tjänster till dessa kritiska driftsmiljöer, samt projektledning vid större ombyggnader. I rollen leder du den operativa serviceleveransen, har kontakt med beställare, serviceanvändare och leverantörer, utvecklar medarbetarna och har fullt ansvar för ekonomi och kvalité. I rollen ingå även att vara regionens bollplank och stöd för våra leveranser till olika datalabb i Sverige.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning och kommer från industrin eller annan verksamhet med kritiska leveranser. För att klara denna roll har du en el-bakgrund och minst ett par års erfarenhet av projektledning och ledarskap. Vi söker dig som skapar trygghet genom en enkel och tydlig kommunikation. Du är strukturerad och kan prioritera och koordinera leveransen även när tempot är högt och det är mycket på gång samtidigt. För att skapa förtroende hos både dina medarbetare och kunder är du ödmjuk, inlyssnande och förändringsorienterad.

Du pratar svenska obehindrat och behärskar en mycket god engelska i både tal och skrift. Du är en van datoranvändare som känner dig trygg i Officepaketet.

Vad erbjuder Coor dig?
Som Sitechef på Coor får du arbeta i en miljö som kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär med härliga kollegor. Vi sätter människan främst och vi sätter stort värde på professionalitet och trivsel. I rollen som Sitechef har du stort mandat och möjlighet att påverka i ett företag, som trots sin storlek fortfarande är entreprenöriellt och i framkant där du har stor möjlighet att påverka. Då Coor är ett expansivt företag finns det stora möjligheter för rätt person att utvecklas inom andra ledar- eller specialistroller hos företaget.

Kontaktuppgifter och ansökan
Känns detta som en spännande utmaning? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer görs löpande. Har du frågor om tjänsten kan du ringa Regionchef Peter Lönn på tel. +46 10 55 966 66

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök