Sitekoordinator med ekonomi och projektledning

Västerås

Gillar du att ge god service, planera och koordinera på arbetsplatsen? Vi söker nu en kommunikativ, ansvarsfull, positiv och serviceminded person för tjänsten som site koordinator i Västerås!

Jobbeskrivning

Som sitekoordinator arbetar du främst med att hjälpa till och stödja med administrativa uppgifter hos vår kund. Det är varierade arbetsuppgifter som bland annat innefattar:

  • Ansvar för förbättringsarbete
  • Nära kontakt i vardagliga frågor med både fastighetsägare och verksamhet, skall upplevas som kunds representant
  • Vara involverad i planering och koordinering av lokaler och mindre flyttprojekt samt kunna hantera andra mindre projekt
  • Ekonomihantering såsom kontroll, kontering, fakturering samt uppföljning
  • Lägga upp inköpsordrar samt utföra mindre inköp i kunds system
  • Även vara beredd att utföra en del praktiskt arbete
  • Ansvar för hantering av felanmälningar (relaterat till kontor, fastighet, IT, larm, etc.)

Drivs du av att få en varierad arbetsdag där du får möjlighet att vara initiativtagande och kreativ? Tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Tjänsten är stationerad i centrala Västerås och har en omfattning på 100%. Arbetstiderna är förlagda på kontorstider måndag till fredag.

Krav

-Gymnasieutbildning
-Flytande tal och skrift i både svenska och engelska
-God erfarenhet och vana att arbeta med dator och Office-paketet och andra HR- och ekonomisystem

Meriterande
-Tidigare erfarenhet av liknade arbetsuppgifter
-Erfarenhet av att arbeta som koordinator, projektledare eller liknande yrken

Personliga egenskaper

Som person är du kommunikativ, positiv och initiativtagande. Gärna med erfarenhet från att leda andra. Du är en person som ser möjligheter i att lösa problem som kan uppstå under dagen. Egenskaper som värderas högt är noggrannhet, serviceinriktning och att du som person är strukturerad. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet för tjänsten.

 

Har du frågor om tjänsten kontakta Susanne Kjellström

susanne.kjellstrom@coor.com

Välkommen med din ansökan senast 4 april. Urval sker löpande!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök