Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Skyddsvakter till Addici Security

Ansök

Trollhättan

Addici Security söker nu Skyddsvakter till vårt uppdrag i Trollhättan. Vi söker både dig som är intresserad av en behovsanställning samt en deltidsanställning med möjligheter till heltidsanställning på sikt. Vi erbjuder dig som Skyddsvakt att vara med och forma morgondagens serviceleverans till våra kunder med fokus på säkerhet och trygghet. Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Du kommer att få ta mycket eget ansvar, vara med att bygga upp och forma rutiner i en stimulerande miljö med varierade arbetsuppgifter.

Din bakgrund:

Krav för att vara behörig till denna tjänst är:

 • Skyddsvaktsutbildning 
 • Du innehar B-körkort
 • Gymnasiekompetens 
 • Förmåga att uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift
 • God hälsa och fysik
 • Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi

Det är även viktigt att du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull. För att ingå i anställning som skyddsvakt behöver du genomgå säkerhetsprövning då tjänsterna är säkerhetsklassad. 

Övrigt:

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Operativ chef Michael Wallin via Michael.Wallin@coor.com

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför vill vi ha din din ansökan snarast, dock senast 16 oktober 2022. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern. Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.

Ansök