Sommarjobb som lokalvårdare hos Coor i centrala Göteborg

Göteborgsområdet

Vi behöver bli fler serviceinriktade lokalvårdare som känner stolthet i sitt arbete. Är du den stjärna vi söker?

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare kommer du att arbeta ute hos våra kunder i Göteborgsområdet. Du träffar mycket människor varje dag och uppskattar kontakten du har med dem.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  • städning av vårdlokaler med höga hygienkrav
  • städning av kontor och övriga personalytor
  • hantering av städvagnar och material
  • golvvård
  • storstädning

Vi söker nu lokalvårdare inför vår semesterperiod med chans till fortsatt arbete i höst.

Vår kandidat
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från arbete inom lokalvård. Din svenska är god i både tal och skrift och du behöver kunna förstå och läsa instruktioner.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta många människor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar nya möten. Du behöver ha en positiv grundattityd och tycka om att jobba i team. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet och följsamhet.

Om du känner att du stämmer överens med våra förväntningar, tveka inte att skicka ansökan redan idag, hos oss blir du lika behövd som uppskattad.

Vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Kontakt och övrig information
Våra rekryterande chefer hanterar löpande de ansökningar som kommer in, och urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vi ser fram emot att få träffa just dej!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök