Sommarjobba som lokalvårdare hos Coor i Umeå

Umeå

Vi behöver bli fler serviceinriktade lokalvårdare som känner stolthet i sitt arbete. Är du den stjärna vi söker?

Om rollen
Som lokalvårdare kommer du att arbeta ute hos våra kunder i Umeå. Du träffar mycket människor varje dag och uppskattar kontakten du har med dem.
Arbetet innebär att på ett effektivt och rätt tekniskt sätt med hög kvalitet utföra olika former av lokalvård.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Butikstädning
  • Städning i produktionsmiljö
  • Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor
  • Städning av kontor
  • Trappstädning
  • Byggstäd/storstäd

Vi söker nu timanställda lokalvårdare inför vår semesterperiod. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vår kandidat
Vi söker dig som är noggrann, social och serviceinriktad. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från arbete med lokalvård. Vidare uppskattar vi att du är en ansvarsfull positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både med kunder och kollegor. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ständigt arbeta med förbättring och utveckling av vår leverans. 

Din bakgrund
Som person är det av största vikt att du är morgonpigg, lyhörd och kan ta eget ansvar och se vart man behöver lägga fokus. Du är van att hantera olika arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo.
Ditt första språk behöver inte vara svenska men du bör kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift samt kunna läsa och förstå skriftliga instruktioner. B körkort är ett krav liksom egen bil för att kunna ta dig till kunderna. Självklart får du ersättning för kostnaderna enligt gällande milersättning.

Ett plus om du även har erfarenhet av golvvård och fönsterputsning.

Om du känner att du stämmer överens med våra förväntningar, tveka inte att skicka ansökan redan idag, hos oss blir du lika behövd som uppskattad.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder timlön enligt kollektivavtal, de modernaste redskapen och löpande utbildning så att du arbetar på ett ergonomiskt sätt. 

Ansökan

Våra rekryterande chefer hanterar löpande de ansökningar som kommer in, och urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! Just nu har vi hög arbetsbelastning och om du har frågor kan du maila dessa till maria.stark@coor.com så svarar hon så fort hon har möjlighet.

Vi ser fram emot att få träffa just dej!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök