Sommarjobbare lokalvård hos Coor i Östersund

Östersund

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Coor företaget du ska söka dig till. Vi söker nu flera kollegor under sommaren inom lokalvård till Östersund med möjlighet till förlänging.

Om rollen
Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt med hög kvalitet utföra olika former av lokalvård.

Exempel på lokalvård kan vara:

  • Städing i skolmiljö
  • Städning i produktionsmiljö
  • Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor
  • Städning av kontor
  • Trappstädning
  • Fönsterputs/storstäd

Vi söker flera sommarvikarier och tjänsterna är olika och varierande semestervikariat under sommaren med chans till mer arbete i höst.

Vår kandidat
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från arbete med lokalvård och meriterande om du även har erfarenhet av golvvård och fönsterputsning.

Ditt första språk behöver inte vara svenska men du måste kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du måste ha B-körkort och gärna tillgång till egen bil som du får ersättning för. 

Som person är det av största vikt att du är morgonpigg, lyhörd, kan ta eget ansvar och se vart man behöver lägga fokus.  Vi söker dig som är noggrann, social och serviceinriktad. Vidare uppskattar vi att du är en ansvarsfull och positiv person med initiativförmåga som skapar trevlig atmosfär bland både med kunder och kollegor. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ständigt arbeta med förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Du kommer att få en introduktion till ditt nya arbete och bli en del av ett positivt team. Vi erbjuder timlön enligt kollektivavtal. 

Ansökan och kontaktuppgifter
För mer information vänligen kontakta vår driftchef Marianne Söderqvist på marianne.soderqvist@coor.com. Ansökan görs via hemsidan www.coor.se och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdag så vänta inte med din ansökan.

Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer görs löpande.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök