Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

Sommarvikarier inom lokalvård till Coor i Oskarshamn

Ansök

Växjö

Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor Vill du arbeta på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Coor företaget du ska söka dig till. Vi söker nu flera kollegor till vår lokalvårdsleverans på olika orter i Småland, däribland Oskarshamn.

Om rollen
Som lokalvårdare hos oss på Coor kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos våra uppdragsgivare. Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra lokalvård hos de olika verksamheterna. Det handlar om kontorsstädning, storstäd, byggstäd, fönsterputs och golvvård med maskiner. Vi söker lokalvårdare för olika typer av anställningsgrad då vi har vikariat för arbete både heltid och deltid. Man kommer att arbeta schemalagt främst på dagtid, men även helger förekommer.

Vår kandidat
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lokalvård eller likvärdig erfarenhet från andra serviceyrken. Har du dessutom har genomgått en lokalvårdsutbildning såsom SRY eller INSTA800 så är detta mycket meriterande. Då du behöver kunna ta dig runt bland våra olika kunder så är B-körkort ett krav. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. Vi söker dig som finns tillgänglig för arbete från v.20 och framåt 2023, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Din personlighet
Som person är Du är noggrann, ansvarstagande och flexibel. Du är självgående och kan ta eget ansvar samt har förmågan att kunna se vad som behöver göras. Vidare är du serviceinriktad, har en positiv inställning och är bra på att skapa en trevlig stämning på ditt arbete. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans. Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med lön enligt fastighets kollektivavtal.

 

Ansökan och kontaktuppgifter
För mer information om rollen vänligen kontakta rekryterande chef Sejla Nezirevic på sejla.nezirevic@coor.com Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida.

Vi ser fram emot din ansökan!

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök