Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Souschef till Coors restaurang LIVET på Karolinska Universitetssjukhuset, Solna*

Ansök

Solna

Som kock på Coor kan du förändra menyn ofta och sätta din prägel på rätterna. Du får möjlighet att utveckla ditt hantverk och kombinera råvaror på ett kreativt sätt, med en hållbar framtid i sikte. Hos oss välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att göra saker på. Dessutom jobbar du dagtid och kan självklart luta dig mot trygga anställningsvillkor.

Är du en kulinarisk och kreativ souschef som brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser med bredden från luncher till a la carte? Ser du en tjusning i en i att skapa förstklassiga lunchupplevelser och vara med och bidra till en hållbar helhetsupplevelse kring mat och dryck? Då är du vår nya Souschef!

På Karolinska i Solna driver Coor en restaurang, en bistro samt ett café där vår ambition är skapa 360ᵒ matglädje i kvalitét, hållbarhet och ledarskap genom att erbjuda en helhetsupplevelse kring mat och dryck. På Coor värdesätter vi ett lokalt entreprenörskap där den enskilda restaurangen ges stor frihet att utforma verksamhetens inriktning efter gästernas behov.

Om rollen
Vi söker nu en dedikerad och lyhörd Souschef till Coors restaurang Livet på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna där du är med och skapar en helhetsupplevelse med fokus på hållbarhet och hälsa. Som Souschef på Coor så leder du det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster. Tempot kan stundtals vara högt då du exempelvis serverar lunch till över 900 gäster samtidigt som du även ges möjligheten till att utveckla din kreativa förmåga gällande skapandet av a la carte.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Ansvar för tillagning
 • Ansvar för beställning av råvaror och rutinerna kring det
 • Ansvar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
 • Planera och strukturera den dagliga driften
 • Utveckla och förbättra verksamheterna tillsammans med kökschefen
 • Ska vid behov kunna ta sig an kökschefens roll

Genom ditt ledarskap bidrar du till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel i att skapa förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö. Ditt engagemang är bärande och du förstår vikten och betydelsen av att skapa en bra gruppkänsla. Du tar ett stort ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning. Du rapporterar till restaurangchefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna med arbetstid 06:00-15:00 måndag-fredag.

Vår kandidat
Du har relevant utbildning och har flera års erfarenhet av rollen som kock samt erfarenhet av en liknande arbetsledande befattning där du har arbetat med bredden i matlagningen. Mat är din stora passion och du brinner för att skapa och utveckla nya måltidsupplevelser på ett ekonomiskt och hållbart sätt. Du ska trivas med att arbeta i ett högt tempo samt uppskatta den variation som arbetet ger. Då vi både har svenska och internationella kunder så är det viktigt att du pratar svenska och engelska obehindrat. Vi ser även att du har en god datorvana. 

Din personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du är engagerad och lyhörd samt har ett strukturerat arbetssätt med ett bra ordningssinne. Du är en ledare med ett stort engagemang och innehar en förmåga till att inspirera samt att få med dig andra genom din positiva, tydliga och samtidigt ödmjuka och prestigelösa framtoning. Du trivs i en miljö där en stark serviceanda och lagarbete står i centrum.

Vi erbjuder
Här får du en spännande möjlighet att arbeta med bredden i matlagningen med arbetstider som gynnar en god balans i livet! Inom Coor ges den enskilda restaurangen stor frihet i att utforma den egna verksamhetens inriktning. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan tjänsten söker du i vår rekryteringsportal på vår hemsida. Vid frågor om rollen vänligen kontakta restaurangchef Helene Sugiyama på Helene.Sugiyama@coor.com

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det vare dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök