Styr & Reglertekniker - Vikariat

Göteborg

Till vårt team i Göteborg söker vi nu en styr & reglertekniker som kan produktionsunderhåll. Då ordinarie person kommer att vara föräldraledig under 9-12 månader söker vi en ersättare under denna period.  

Om rollen
I arbetet ingår tillsyn, skötsel, felsökning, reparation av maskiner, traverser och ventilation.
Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Felsökning data undercentraler 
  • Felsökning på ventilations styrningar
  • Övervakning av processutrustningar som ventilation värme o kylsystem till process
  • Systemet övervakas av ett överordnat ifix system

Tjänsten är på heltid med placering i Göteborg.

Vår kandidat
Vi söker dig med erfarenhet från flera olika styrsystem och som har relevant utbildning inom produktionsunderhåll. Du utför och dokumenterar ditt arbete noggrant och metodiskt. För att passa hos oss är du en positiv, ansvarsfull och serviceinriktad person som har lätt för att skapa kontakter, såväl internt som externt med kund och leverantörer. Du är en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet och vill vara med i att förbättra och utveckla vår leverans gentemot kund.

I tjänsten kan viss beredskap ingå och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Som styr & reglertekniker hos Coor kommer du att ingå i ett professionellt och kunnigt team som stöttar och inspirerar varandra. Coor är ett stort bolag med snabba fötter som erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Utöver det erbjuder vi fast lön enligt överenskommelse med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information är du välkommen att kontakta gruppchef Laszlo Galambosi på tel: 031-322 4947. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Tjänsten är ett föräldravikariat på 9-12 månader.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök