Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

Svetsare/Mekaniker till Coors projektavdelning i Olofström

Ansök

Olofström

Som medarbetare inom Coors projektavdelning blir du en viktig del av våra verksamheter. Du får styra över ditt arbete och får stora möjligheter att utveckla din tekniska kompetens. Vi har olika typer av arbete med många olika behov får du en varierande vardag och många möjligheter. Vill du växa i den roll du har nu eller prova på helt nya uppgifter framöver?  
Om rollen 

Vi söker en händig och mångsidig mekaniker som tillsammans med övriga kollegor utför reparationer, tillverkning, montage och installationer hos våra kunder, främst inom fordonsindustrin. Vi utgår från vår verkstad som finns inne på Shiloh Industries fabrik men arbetsområdet är industrier i närområdet. Hos oss finns möjligheten att arbeta med skiftande uppgifter. 

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av maskinflyttar, diverse utrivningar, installation av kringutrustning samt konstruktionssvetsning, med metod MIG, rörtråd, elektrodsvetsning, mestadels i svart material.  

Vad söker vi? 

Som person ska du tycka om att vara mångsidig och kunna anpassa dig till varierande arbetssituationer och arbetsuppgifter. Vi ser även du är en ödmjuk person som är beredd att hjälpa till och stötta där behovet är som störst för tillfället. 

För att vara aktuell för tjänsten har du: 

  • Utbildning och/eller flera års yrkeserfarenhet av liknande arbete
  • God svenska i tal och skrift
  • B körkort är ett krav.

Det är ett plus med truckkort, travers, lift/fallskyddsutbildning, men inget krav. 

Vi erbjuder dig

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs! Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Ansökan och info 

Ansökan skickas inom kort med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta rekryterande chef Mats Karlsson på mejl Mats.karlsson@coor.com

För frågor om rekryteringsprocessen och vid kontakt för rekryteringsföretag, var god kontakta rekryteringsspecialist Olivia Wadman på mejl olivia.wadman@coor.com.

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

#tipsaCoor 

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök