Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Systemförvaltare/Applikationsspecialist inom säkerhetssystem*

Ansök

Stockholm

Vi söker en systemförvaltare som sätter ”vi-et” före ”jag-et” och som vill utveckla vårt eviga arbete att förbättra våra kunders IT-miljöer inom säkerhetssystem. 

Din utmaning - och vad du kan förvänta dig
I rollen som systemförvaltare kommer du att vara en del av Security Developments IT Operation som ansvarar för våra kunders säkerhet-, övervaknings- och larmsystem, samt IT-infrastruktur. Du kommer arbeta tillsammans med teamet, kunder, externa partners och leverantörer av säkerhetssystem och kollegor på andra avdelningar inom Coors centrala organisation för fysisk säkerhet. Strategiskt kommer du att arbeta med utveckling och optimering av våra kunders säkerhetssystem. Operativt kommer ditt arbete omfatta installation, konfiguration, daglig drift, samt felsökning av våra kunders system och applikationer. Utöver detta kommer du att vara involverad i att utveckla tjänstekatalogen inom IT, IoT, och säkerhetslösningar. Denna roll är till viss del strategisk och operativ, men prioritet är på operativ systemförvaltning. 

Vår formation IT Operations har bl.a. driftansvar för Coors certifierade och auktoriserad larmcentral där vi i vår vardag lever i gränslandet mellan IT, OT och den traditionella säkerhetsbranschen. Just nu är vi på en väldigt spännande resa hos befintliga men även hos nya kunder inom livscykel-, digitalisering-, standardiserings- och säkerhetsprojekt.  

Denna position utgår normalt från vårt huvudkontor i Kista. I tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring vilket betyder att tjänsten stundtals kan utgå från våra kunders kontor och fastigheter i Stockholmsområdet. 

Vem du är - och vad du behöver för att lyckas
Du har förmodligen en eftergymnasial utbildning inom säkerhet, systemvetenskap eller datateknik. Alternativt liknande arbetslivserfarenhet som t.ex. driftsättare/systemspecialist inom kategorin passagesystem, inbrottslarm eller CCTV.  Om du har erfarenhet av att arbeta med systemförvaltning inom fysisk säkerhet är det meriterande. Du har god kännedom om någon av relevanta SSF-certifieringar, samt grundläggande kunskaper eller intresse av att arbeta med nätverk, IT-infrastruktur och applikationer. Du har förmodligen även erfarenhet av att arbeta med uppföljning inom incident- och problem management. Har du dessutom erfarenhet av att driva projekt är det ett plus. 

Du talar och skriver flytande svenska och har mycket goda kunskaper i engelska.  

Som person har du ett stort intresse för säkerhet och IT, du är noggrann, ansvarsfull och har förmågan att arbeta både ensam och i team. Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och se hur dina kollegor utvecklas tillsammans med dig.  

Vilka är vi - och vad vi erbjuder
Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är våra medarbetare vår viktigaste resurs. Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. 

Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Kontakt och övrig information
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Har du frågor? Kontakta tf IT Operations Manager Per Lundblad 072-560 15 01, Per.Lundblad@Coor.com 

Eftersom vi arbetar med kunder som verkar under Säkerhetsskyddslagen kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning.

#tipsaCoor

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök