Teamledare redovisning

Ansök

Stockholm Norrort

Nu söker vi en senior redovisningsekonom som är redo att axla rollen som teamledare för en grupp om fyra medarbetare. Är du ansvarstagande, utvecklingsorienterad och tycker om att jobba tätt ihop med ditt team så är det här rollen för dig!

Om rollen
Rollen innebär arbetsledning med ansvar för löpande redovisning, bokslutsarbete och rapportering, samt upprättande av årsredovisningar och inkomstdeklarationer för Coors svenska verksamhet med för närvarande tio legala enheter. Du kommer själv att delta i det operativa arbetet. I rollen ingår även att tillsammans med gruppen stötta verksamheten och controllers med moms- och redovisningsrelaterade frågeställningar. Medarbetarna i ditt team är superusers inom olika ämnes- och systemområden och du kommer själv att vara superuser inom området lönekostnader och pension samt inkomstskatt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Säkerställa att gruppens leverans håller hög kvalité
  • Fördela arbetsuppgifterna i gruppen och ta vara på medarbetarnas kompetens inom olika områden (superuser)
  • Utveckla processer och rutiner
  • Hålla ihop bokslutsarbetet och rapportering
  • Samordna revisions- & årsboksluts aktiviteter
  • Utredning av moms- och redovisningsfrågor
  • Bolagsansvarig för ett eller flera juridiska enheter
  • Delta i projekt samt framtagande av utbildningsmaterial

Tjänsten är tillsvidare på heltid och du ingår i det svenska redovisningsteamet som teamledare i en grupp om fem medarbetare. Vi sitter för närvarande i kontorslokaler i Kista men kommer inom kort att flytta till helt ny lokaler i Solna. Din närmsta chef blir redovisningschefen.

Vår kandidat
Vi söker dig som är civilekonom och med minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du är van att arbeta självständigt med bokslut och rapportering i en större koncern. Har du erfarenhet av att jobba i ekonomisystemet Unit4/Agresso, samt Capego och Visma Skatt är det meriterande. Att du är en van användare av Excel ser vi som en självklarhet.

Din personlighet
För att trivas i rollen och hos oss ser vi att du är en strukturerad och analytiskt lagd person, som har en ambition att göra allt rätt utan att fastna i detaljer. Du kommer att ha kontakt med ekonomer och chefer i verksamheten och det är viktigt att du håller en hög servicenivå och stöttar kollegor utifrån din specialistkompetens. Du är ansvarstagande och bekväm med att självständigt fatta beslut inom ramen för ditt mandat och trivs i en arbetsledande roll, där det är teamets leverans snarare än individens, som är grundbulten.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder en positiv och snabbfotad arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och utveckla vårt framtida redovisningsarbete. Här kommer du att få stort inflytande och ansvar för att driva initiativ som du brinner för. Vi uppmuntrar till nytänkande och innovation. Du blir en del av en större ekonomifunktion i ett bolag som är på stark tillväxt. 

Coor erbjuder en trygg, varm och trivsam kultur. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön, arbetstidsförkortning och friskvårdsbidrag.  På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärutveckling för att du ska få möjlighet att nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information  
Urvalet pågår löpande så skicka därför in din ansökan snarast möjligt. Som en del av rekryteringsprocessen så kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidat, vill du veta mer? kika in här  https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/      

Vid frågor kontakta Redovisningschef, Lisa Ejvegård på telefon 010-559 55 24. Vi ser fram emot din ansökan!

All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med den här rekryteringsprocessen undanbedes vänligen. 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2024 enligt Karriärföretagen.

Ansök