• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Teamledare till Coor Stockholm norrort

Ansök

Stockholmsområdet

Är du intresserad av en serviceroll med varierande arbetsuppgifter och härliga kollegor, där du har möjlighet till utveckling och det i en trevlig miljö? Då har vi tjänsten för dig!

Om rollen
Som teamledare är det du som koordinerar och säkerställer leverans till våra kunder med optimal kvalitet, leveransprecision och affärsnytta. Du kommer att samordna bemanningen för den dagliga leveransen och leda och fördela arbetet där närmsta chef har det formella ansvaret för både personal och ekonomi. Fokus kommer att vara operativt arbete i leveransen mot kund, planera resurser, samordna, utföra och följa upp arbetsorder samt projektledning.

Exempel på ansvarsområden

  • Utveckla och upprätthålla en god kundkommunikation
  • Schemaplanering
  • Uppföljning och säkerställa kvalitet i leveransen
  • Samordning av den dagliga driften

Vi söker nu två teamledare till vår leverans inom arbetsplatsservice på två olika adresser i Stockholm Norrort (Solna & Upplands Väsby). Som teamledare gillar du att arbeta i den dagliga leveransen och du kommer vid behov att bemanna våra olika funktioner. Du samverkar med gruppchef för att säkerställa och effektivisera leveransen med högsta möjliga service mot kund.

Vår kandidat
Vi söker en serviceinriktad och engagerad person med god förmåga att utveckla och upprätthålla goda relationer externt såväl som internt. Vi tror att du har erfarenhet av tidigare servicearbete och har arbetat ett par år med arbetsplatsservice i någon form.

Har du har tidigare arbetat i koordinerande roll, varit teamledare eller jobbat med enklare projektledning så är det meriterande. Detta är en roll för dig med gymnasieutbildning och mycket god datorvana och administrativ förmåga. Körkort B är ett krav för rollen liksom god svenska och engelska i tal och skrift.

Du är pedagogisk, strukturerad och motiverande i din ledarroll med en god kommunikativ förmåga. Som person är du flexibel, serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är utåtriktad, självgående, prestigelös, initiativtagande och lyhörd. Vi fäster stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter
För frågor och mer information vänligen kontakta rekryterande chef Åsa Levart, 010-553 965 18 . 
Urval och intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök