Språk / Site

Språk

Våra siter

 • För investerare
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Tidsbegränsat vikariat som kontraktsutvecklare till Coor i Solna

Ansök

Solna

Brinner du för att skapa värde och bygga långsiktiga och förtroendegivande relationer? Vill du driva utvecklings- och förändringsprojekt inom ett av Nordens mest spännande och nytänkande IFM-kontrakt? Då ska du söka den här tidsbegränsade rollen som kontraktsutvecklare på Coor!

I ett nära partnerskap med en av våra stora kunder inom telekomsektorn levererar Coor olika FM-tjänster där fokus ligger på innovation och användarupplevelse. Vi befinner oss i en mycket spännande period då vi har fått ett utökat förtroende och ansvar. Som en effekt av detta har vi förstärkt vår befintliga organisation med en kontraktsutvecklare som ska driva värdeskapande projekt med ett bestående resultat. Då vår nuvarande kontraktsutvecklare ska gå på föräldraledighet har du nu möjligheten att söka detta vikariat. Vill du vara med och fortsätta ta detta samarbete till nästa nivå tillsammans med oss.  

Om rollen 
Som kontraktsutvecklare för den här leveransen kommer du driva kontraktets innovationsarbete genom utvecklings- och förändringsprojekt som verkar för att stärka Coors partnerskap med vår kund. Du kommer att vara en nyckelperson i frågor som rör förbättringar, utveckling, digitalisering, rapportering och uppföljning där du kommer att arbeta tätt tillsammans med både kunden samt med cheferna och medarbetarna inom kontraktet.  

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Driva innovation genom utvecklings- och förändringsprojekt (problemformulering, analys, beslut, förändringsledning och implementering)
 • Rapportering och uppföljning av projekt, både internt och externt
 • Kundmöten och kontinuerlig kunddialog
 • Rapportering och uppföljning av KPI:er kopplade till leveransen
 • Driva och utveckla KPI-arbetet framåt mot uppsatta mål

Projekten varierar i omfattning och kan vara allt från mindre småskaliga förbättringsfrågor till större utvecklingsinitiativ inom digitalisering, effektivisering eller organisationsförändringar. 

Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid med placering på kundens kontor i Solna där vissa resor kan förekomma vid behov. Du kommer att ingå i kontraktets ledningsgrupp och rapporterar till kontraktschef Rehan Chaudhry.  

Du
Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning samt några års erfarenhet av ett liknande arbete där du arbetat med verksamhetsutveckling samt drivit egna projekt där erfarenheten av projektledning är starkt meriterande. Vidare känner du dig bekväm i att hålla workshops, är en van systemanvändare med goda kunskaper i Officepaketet (framför allt Powerpoint och Excel) samt är flytande i både tal och skrift i såväl svenska som engelska. Har du dessutom tidigare erfarenhet av ledarskap är detta även ytterst meriterande.

Din personlighet
Som person är du engagerad, ödmjuk och drivande med en god kommunikativ förmåga där du känner dig trygg och bekväm med att hålla i presentationer för såväl kund som internt. Din fallenhet och intresse för att skapa förtroendefulla relationer är A och O för att etablera ett djupare partnerskap. Du har en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt där du tar ett stort ansvar både för ditt arbete samt för teamets gemensamma uppdrag. Vidare har du en god analytisk förmåga med ett metodiskt och strukturerat arbetssätt. 

Vi erbjuder 
Du erbjuds en spännande roll i en dynamisk och innovativ miljö där du får arbeta i en nytänkande FM-leverans som bygger på ett starkt partnerskap. Du kommer att ingå i ett team med ambitiösa, härliga och utvecklingsinriktade kollegor där alla tillsammans jobbar för att skapa en prestigelös samarbetskultur med högt i tak.

Kontaktuppgifter och övrig information 
Som en del av rekryteringsprocessen så kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidat, vill du veta mer? kika in här https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/  

Vi hanterar ansökningarna löpandes vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan. Om du har frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta kontraktschef Rehan Chaudhry via, Rehan.Chaudhry@coor.com. eller på mobil 070-201 96 39.

Jag ser fram emot din ansökan! 

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2024 enligt Karriärföretagen.

Ansök