Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Timanställd lokalvårdare på deltid till Coor i Stenungsund

Ansök

Stenungsund

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Coor företaget du ska söka dig till! Vi har fått det stora förtroendet att leverera lokalvård till flera företag och söker nu ytterligare en kollega som vill jobba tillsammans med oss!

Om rollen
Du kommer att utföra olika former av lokalvård hos fler kunder i Stenungsund med omnejd.  Tjänsten är en timanställning vid behov på deltid där du kommer att arbeta schemalagt på vardagar, men även kvälls- och helgarbete kan förekomma. 

Exempel på arbetsuppgifter i rollen som lokalvårdare;

 • städning i produktionsmiljö/verkstadslokaler
 • städning av terminaler och lagerytor
 • städning av kontor, hygienutrymmen och övriga personalytor
 • fönsterputs/storstädning
 • trappstädning
 • golvvård

Vår kandidat
Du har minst ett års tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare, har du dessutom erfarenhet av storstädning, golvvård eller fönsterputs är det meriterande. Vidare ser vi att du har B-körkort för att smidigt kunna ta dig mellan de platser som du kommer att städa på. En fördel är dessutom om du har tillgång till egen bil.

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Som person är du noggrann, social och väldigt mån om att ge god service. Genom din positiva personlighet skapar du en trevlig stämning bland både kunder och kollegor. Vidare ser vi att du är ansvarstagande samt att du har en god anpassningsförmåga så du snabbt kan prioritera, växla mellan olika arbetsuppgifter och lösa de problem som uppstår. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ständigt sträva efter att förbättra och utveckla vår leverans. 

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Du kommer självklart att få en introduktion till ditt nya arbete och du blir en del av ett positivt team. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag finns möjlighet att utvecklas både inom den egna arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Tjänsten är timanställning vid behov på deltid med placering i Stenungsund. Vi erbjuder timlön enligt kollektivavtal. 

Kontakt och övrig information
Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!

För mer information om rollen vänligen kontakta regionchef Maria Beijerstam på maria.beijerstam@coor.com.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök