Timanställd lokalvårdare till Coor i Skövde

Skövde

Är du en noggrann och serviceinriktad person som vill jobba extra? Då tror vi att lokalvård på Coor är något för dig! 

Om rollen 
Arbetet innebär att se till att våra kunder får det rent och snyggt i sina lokaler. Idag innebär arbetet att du kommer att städa i allt från kontorsmiljö till verkstadslokaler. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  • Dammsuga
  • Tömma papperskorgar
  • Städning av hygienutrymmen
  • Dammtorka
  • Rengöring av golv
  • Storstädning

Du kommer att arbeta i Skövde med omnejd i en timanställning där du schemaläggs vid behov. 

Vår kandidat 
Vi söker dig som vill arbeta extra och som gärna har erfarenhet av lokalvård utan att det är ett krav. Då kunderna sitter utspridda är det en förutsättning att du har både körkort och egen bil som du självklart får ersättning för. Ditt första språk behöver inte vara svenska men du måste prata och förstå svenska utan problem.

Som person är du noggrann och serviceinriktad. Du tycker om andra människor och trivs i deras sällskap. Arbetet är självständigt så du behöver både lära dig saker snabbt och våga fråga när du är osäker. 

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Du kommer att få en introduktion till ditt nya arbete och bli en del av ett positivt team. Vi erbjuder timlön enligt kollektivavtal, de modernaste redskapen och löpande utbildning så att du arbetar på ett ergonomiskt sätt. 

Kontaktuppgifter och övrig information 
För mer information vänligen kontakta Regionchef Maria Beijerstam på 010-559 67 64.

Urval och intervju genomförs löpande. Så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan. 

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök