Timanställd lokalvårdare till Coor, Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Vill du jobba på servicebranschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Coor företaget du ska söka dig till. Vi söker nu timanställd lokalvårdare till Örnsköldsvik.

Om rollen
Arbetet innebär att på ett effektivt och rätt tekniskt sätt med hög kvalitet utföra olika former av lokalvård.
Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • städning av kontor
  • städning av hygiemutrymmen, omklädningsrum samt övriga personalytor
  • Trappstädning
  • byggstädning/storstädning
  • städning i produktionsmiljö

Tjänsten är en timanställning där man schemaläggs efter behov. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vår kandidat
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från arbete med lokalvård och meriterande om du även har erfarenhet av golvvård och fönsterputsning. Ditt första språk behöver inte vara svenska men du bör kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift samt kunna läsa och förstå skriftliga instruktioner. Tjänsten ställer krav på B körkort. 

Som person är det av största vikt att du är morgonpigg, lyhörd och kan ta eget ansvar och se vart man behöver lägga fokus. Vi söker dig som är noggrann, social och serviceinriktad. Vidare uppskattar vi att du är en ansvarsfull och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både med kunder och kollegor. Du trivs att arbeta både i grupp och självständigt och är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter och lösa dagliga problem under högt tempo.  Tillsammans med dina kollegor kommer du att ständigt arbeta med förbättring och utveckling av vår leverans. 

Kontaktuppfigter och övrig information
Om du har frågor  gällande tjänsten kan du kontakta  sriftchef Carina Holström på 072-0504547. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök