Timanställd lokalvårdare till Coor på Hisingen

Göteborg

Vi söker nu stjärnor till vår lokalvårdsleverans på Hisingen! Vi levererar lokalvård av hög kvalitet till en kund på Hisingen och behöver ytterligare en timanställd lokalvårdare, är du den stjärna vi söker?

En typisk medarbetare hos oss är stolt över sitt arbete och känner att det bidrar till ett bättre samhälle och en bra magkänsla inför och efter en arbetsdag. Du har även möjlighet att vara med att skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på.

Arbetsuppgifter
Som servicemedarbetare inom lokalvård kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  • städning av labb med höga hygienkrav
  • städning av kontor och övriga personalytor
  • hantering av städvagnar och material
  • golvvård
  • storstädning

Vi söker en timanställd lokalvårdare som kommer att arbeta framförallt på Hisingen.

Vår kandidat
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från arbete inom lokalvård och städning enligt ”rena rum”, gärna från sjukhus.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta kundens medarbetare, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar att träffa människor. Du behöver ha en positiv grundattityd och tycka om att jobba i team. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet och följsamhet.

Om du känner att du stämmer överens med våra förväntningar, tveka inte att skicka ansökan redan idag, hos oss blir du lika behövd som uppskattad.

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med kundens medarbetare, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.


Kontakt och övrig information
Våra rekryterande chefer hanterar löpande de ansökningar som kommer in, urval och intervjuer sker löpande.

För mer information vänligen kontakta vår driftchef Maurizio D`Aponte måndag-fredag kl 15.00-16.00 på 010-559 56 48.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök