Timanställd lokalvårdare till Coor

Mönsterås

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till många företag. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i en av Coors mest spännande verksamheter.

Coors uppdrag spänner över flera servicetjänster där det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos våra kunders anställda och underlätta för dem i deras dagliga arbete. Coor ska se till att den daglig driften alltid fungerar och utveckla den till nästa nivå.

Om rollen
Som lokalvårdare arbetar du med olika former av rengöring hos vårt kundföretag. I tjänsterna ingår daglig städning av kontor, hygienutrymmen, omklädningsrum samt övriga personalytor. I vissa tjänster förekommer maskinstädning. 

Golvvård/storstädning
I den här tjänsten arbetar du med olika former av specialrengöring och golvvård hos vårt kundföretag. Vi söker dig som tidigare har erfarenheter och utbildning från arbete med golvvård och storstädning.

Båda tjänsterna innefattar även andra arbetsuppgifter som ingår i vår serviceleverans till kund, exempelvis felanmälningar.

Din bakgrund
Vi söker dig som är glad och positiv samt har ett serviceinriktat sätt. Du är ansvarsfull och har lätt för att skapa kontakter både med kunder och kollegor. Tillsammans med din arbetsgrupp kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans.

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete med lokalvård eller andra serviceyrken. Du bör behärska svenska i tal och skrift. SRY*:s yrkesbevis är meriterande, men inte ett krav. (*= Serviebranschens Yrkesnämnd)

Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning vid våra arbetsplatser ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökande till tjänsten.

För mer information är du välkommen att kontakta
Richard Lindeberg 070-290 10 95 eller Katarina Carlsson 010-559 61 72

Skicka din ansökan snarast då vi arbetar löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Vill behöver dock ha din ansökan senast 2020-01-31.                                                                         

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök