Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Timanställda lokalvårdare för läktarstädning till Coor

Ansök

Stockholm

Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor

Vill du jobba på lokalvårdens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Är du en arbetsvillig och en fysisk stark person som vill vara med och bidra till Coors arenateam? Då är du vår nästa servicestjärna.

Om rollen
Som en del av vårt team är du en av dem som bidrar till fina och rena läktare på Stockholmsområdets arenor inför och efter olika evenemang såsom konserter, fotbollsmatcher eller företagsevenemang. På vissa arenor öppnas taket upp vilket även innebär utomhusarbete. Läktarstädning innebär att utföra städning mellan och längs med sittplatser samt runt arenan med stora ytor, många trappsteg. Arbetsuppgifternas karaktär innebär att man rör sig mycket under en arbetsdag, ofta ibland uppemot 25 000–27 000 steg per dag, så för att du ska trivas i den här rollen är det viktigt att du har mycket god kondition och bra fysik.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Plocka skräp och tömma soptunnor på läktarområdet
  • Fläckborttagning vid behov på läktarområdet
  • Sopa och moppa läktarområdet

Tjänsten är en timanställning vid behov med förläggning främst mellan 06.00-15.00 på vardagar men avvikelser kan ske. Arbetet kan utföras på flera arbetsplatsadresser under arbetspasset.

För att bli aktuell för tjänsten behöver du kunna uppvisa ett tillstånd för att arbeta i Sverige samt utdrag från belastningsregistret. Utdraget från belastningsregistret måste lämnas in i ett oöppnat kuvert till Coor i samband med intervju

Vår kandidat
Vi söker dig som vill och kan arbeta extra vid behov vid sidan av exempelvis studier eller annan sysselsättning alternativ att detta är ditt första arbete ut på arbetsmarknaden. Du är främst tillgänglig att arbeta mellan 06.00 - 15.00 på vardagar och vi ser gärna att du kan tala och läsa svenska men vi ser heller inga problem om du istället kan kommunicera på mongoliska, engelska eller turkiska. 

Din personlighet 
Som person är det viktigt att du är serviceinriktad och kan ta ett stort ansvar. Du har en positiv och ödmjuk attityd med förmågan att bidra till ett gott samarbete och en trevlig stämning i mötet med andra. Vidare trivs du med ett högt tempo där du snabbt ska kunna lösa de problem som uppstår samt förmågan att arbeta under tidspress då evenemang kan genomföras dagarna efter varandra.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats och du får timlön enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du kommer få en introduktion till arbetet som du utför och blir en del av en härlig grupp med en god gemenskap.  

Ansökan och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Intervjuer genomförs som gruppintervju med arbetsprov. För mer information om rollen vänligen kontakta rekryterande chef Kristina Toth, Kristina.Toth@coor.com  OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök