• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Timanställda lokalvårdare till Coor hos PostNord i Göteborg med omnejd

Ansök

Göteborg

Vi söker nu timanställda lokalvårdare till vår leverans hos PostNord! Vi levererar lokalvård av hög kvalitet till Postnords terminaler, lager och kontor. Önskar du blir en del av vårt fantastiska team?

Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och känner att det bidrar till ett bättre samhälle. Hos oss på Coor har du även en unik möjlighet att vara med att skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på!

Arbetsuppgifter
Som timanställd lokalvårdare kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren. 

Tjänsten är en timanställning vid behov på deltid där du kommer att arbeta schemalagt på vardagar, men även kvälls- och helgarbete kan förekomma. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter i rollen som lokalvårdare:

  • städning av terminaler och lagerytor
  • städning av kontor, hygienutrymmen och övriga personalytor
  • hantering av städvagnar och material
  • golvvård
  • storstädning

Vår kandidat
Du har minst ett års tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare.

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. Du måste ha B-körkort för att effektivt ta dig mellan de platser som du städar på och en fördel är dessutom om du har tillgång till egen bil.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta både PostNords personal och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Andra viktiga egenskaper är att du är noggrann och anpassningsbar.

Vi erbjuder
Tjänsten är timanställning vid behov på deltid med placering i Göteborg med omnejd. Vi erbjuder timlön enligt kollektivavtal.

Som ny hos oss på Coor kommer du självklart att få en introduktion till ditt nya arbete då vi är måna om att du ska få en så bra start som möjligt.

Kontakt och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansöningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

För att bli aktuell för den här tjänsten behöver du lämna in ett utdrag från belastningsregistret. Det måste lämnas in i ett oöppnat kuvert till Coor och får inte var äldre än 1 år.

Vi ser fram emot att höra från dig!

För mer information om rollen vänligen kontakta vår driftchef Elin Mårtensson på elin.martensson@coor.com.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök