• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Timanställda lokalvårdare till Coor i Eskilstuna med omnejd

Ansök

Eskilstuna

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då ska du söka dig till oss på Coor! Vi behöver nu stärka upp vår lokalvårdsverksamhet i Eskilstuna med omnejd med timanställda som kan hoppa in vid behov. Du kommer att arbeta hos flera av våra kunder där du möter många olika människor.

Om rollen
Som timanställd lokalvårdare kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren.  Arbetet innebär att rengöra lokaler i både kontors- och fabriksmiljö samt hygienutrymmen. Även bygg-, flytt- och storstädning kan förekomma.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  • Dammsuga
  • Tömma papperskorgar
  • Påfyllning av papper i hygienutrymmen
  • Dammtorka
  • Golvvård och fönsterputs

Tjänsten är en timanställning vid behov där du kommer att arbeta schemalagt på vardagar, men även kvälls- och helgarbete kan förekomma. 

Vår kandidat
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som lokalvårdare. Har du dessutom arbetat med golvvård och fönsterputsning är det meriterande. För att effektivt kunna ta dig till de platser som du kommer att städa på så måste du ha B-körkort och det är en fördel om du har tillgång till egen bil där du får ersättning för att använda den i arbetet.

Ditt första språk behöver inte vara svenska men för samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.  

Personlighet
I ditt dagliga arbete kommer du att möta både kundens personal och dina kollegor varför det är viktigt att du är glad och positiv samt har lätt för att skapa kontakter med både kunder och kollegor. Du är ansvarsfull och har en stark drivkraft av att leverera god service. Andra viktiga egenskaper är att du är noggrann och anpassningsbar. Tillsammans med din arbetsgrupp kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder
Tjänsten är timanställning vid behov med placering i Esklistuna men uppdrag i Flen eller Arboga kan också komma att bli aktuellt.

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats och vi erbjuder timlön enligt kollektivavtal. Som ny hos oss på Coor kommer du självklart att få en introduktion till ditt nya arbete då vi är måna om att du ska få en så bra start som möjligt. På Coor arbetar vi aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö.

Ansökan och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansöningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

För mer information om rollen vänligen kontakta gruppchef Caroline Andersson på 076-126 9253 eller gruppchef Jan Carlsson på 070-516 0955. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök