Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Timanställda lokalvårdare till Coor i Karlskrona

Ansök

Karlskrona

Vill du jobba på lokalvårdens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då ska du söka dig till oss på Coor! Vi behöver nu stärka upp vår lokalvårdsleverans med timanställda och sommarpersonal i Karlskrona. Är du vår nästa servicestjärna?

Om rollen 
Som timanställd lokalvårdare kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren. Du kommer att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra olika former av lokalvård hos våra olika uppdragsgivare runt om i Karlskrona. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter: 

  • Städning av kontor och personalutrymmen 
  • Bygg/flytt och storstädning 
  • Hantering av städvagnar och material
  • Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor

Du kommer att vara anställd via Coor och tjänsten inleds med en timanställning vid behov under våren och övergår till ett sommarvikariat på deltid/heltid under sommaren. Arbetstiderna är dagtid mellan kl: 06-15 på vardagar. 

Tjänsten är säkerhetsklassad och har krav på svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

Vår kandidat
Vi söker dig som vill och kan arbeta på vardagar vid behov, exempelvis vid sidan av dina studier eller annan sysselsättning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lokalvård eller likvärdiga arbetsuppgifter. Har du dessutom erfarenhet från en annan serviceinriktad roll så är det positivt. Då vi utför arbetet på olika adresser krävs det att du har B-körkort i rollen. Har du genomgått SRY, INSTA 800 eller likvärdig utbildning så är detta meriterande. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. 

Din personlighet 
Som person är det viktigt att du är noggrann, flexibel, serviceinriktad och kan ta ett stort eget ansvar där du ser vart fokus behöver läggas. Du har en positiv och ödmjuk attityd med förmågan att bidra till ett gott samarbete och en trevlig stämning i mötet med både kunder och kollegor. Vidare trivs du med ett högt tempo där du snabbt måste kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, arbetsplatser, prioritera samt lösa de problem som uppstår. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats och du får timlön enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du kommer få en introduktion till arbetet som du utför och blir en del av en härlig grupp med en god gemenskap.  

Kontakt och övrig information 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

För frågor om rollen är du välkommen att kontakta driftchef fredrik.gustafsson@coor.com. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök