Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Timanställda lokalvårdare till Coor i Karlskrona

Ansök

Karlskrona

Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor

Vill du jobba på lokalvårdens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då ska du söka dig till oss på Coor! Vi behöver nu stärka upp vår lokalvårdsleverans med timanställda och sommarpersonal i Karlskrona. Är du vår nästa servicestjärna?

Om rollen 
Som timanställd lokalvårdare kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren. Du kommer att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra olika former av lokalvård hos våra olika uppdragsgivare runt om i Karlskrona. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter: 

 • Städning av kontor och personalutrymmen 
 • Bygg/flytt och storstädning 
 • Golvvård
 • Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor
 • Trappstädning
 • Fönsterputs

Tjänsten är en timanställning vid behov med goda möjligheter till en tillsvidareanställning längre fram. Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag, kl 06:00-15:00.

Denna tjänst är säkerhetsklassad och har ett krav på svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

Du
Vi söker dig som vill och kan arbeta på vardagar vid behov, exempelvis vid sidan av dina studier eller annan sysselsättning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lokalvård eller likvärdiga arbetsuppgifter. Har du dessutom erfarenhet från en annan serviceinriktad roll så är det positivt. Då vi utför arbetet på olika adresser så är det väldigt meriterande om du har ett B-körkort. Vi ser gärna att du har genomgått SRY, INSTA 800 eller likvärdig utbildning. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. 

Din personlighet 
Vi tänker oss att du är en ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad person. Du har ett ödmjukt förhållningssätt, är flexibel och hjälpsam samt kan konsten att kunna prioritera rätt. Som person är du positiv och lösningsorienterad och skapar med stor glädje en trevlig stämning både i mötet med våra kunder och kollegor. Vidare trivs du med att arbeta i ett högt tempo med stor variation på dina arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans med stort fokus på samarbete och lyhördhet.

Vi erbjuder
Du kommer in i ett team där det finns en hjälpsamhet som är stöttande och en vilja som är stor. Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats och du får timlön enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du kommer få en introduktion till arbetet som du utför och blir en del av en härlig grupp med en god gemenskap och hög trivsel.   

Kontakt och övrig information 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Fredrik Gustafsson via mail, Fredrik.Gustafsson@coor.com

Vi ser fram emot din ansökan! 

Om Coor  

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök