Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

Timanställda och sommarvikarierande lokalvårdare till Coor i Enköping

Ansök

Enköping

Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor

Vill du jobba på lokalvårdens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då ska du söka dig till oss på Coor! Vi behöver nu stärka upp vår lokalvårdsleverans med timanställda och sommarvikarier till Enköping med start omgående. Är du vår nästa servicestjärna?

Om rollen 
Som lokalvårdare kommer du självständigt och tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos våra olika uppdragsgivare i Enköping. Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra olika former av lokalvård. Rollen innefattar arbete vid behov samt sommarvikariat. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter: 

  • Städning av kontor och personalutrymmen 
  • Fabriksstädning
  • Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor
  • Hantering av städvagnar och material

Du kommer att vara anställd via Coor och tjänsten inleds med en timanställning vid behov som sedan övergår till en hel- eller deltidsvikariat under sommarperioden från maj till september. Du arbetar på vardagar och dina arbetstider varierar mellan kl. 06:00-19:00. Visst helgarbete kan även förekomma.

Vår kandidat
Vi söker dig som vill och kan arbeta vid behov, exempelvis vid sidan av dina studier eller annan sysselsättning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lokalvård eller likvärdig erfarenhet från andra serviceyrken. Har du dessutom genomgått en lokalvårdsutbildning såsom SRY eller INSTA800 samt innehar ett körkort så är detta mycket meriterande. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Din personlighet 
Som person tänker vi att du är både lyhörd, noggrann och flexibel. Du är självgående och kan ta ett eget ansvar samt har förmågan till att kunna se vad som behöver göras. Vidare är du serviceinriktad, har en positiv inställning och är bra på att skapa en trevlig stämning på ditt arbete tillsammans med både kunder och kollegor. Du trivs i ett högt tempo där du snabbt behöver kunna ha förmågan till att växla mellan olika arbetsuppgifter, arbetsplatser samt prioritera och lösa de problem som uppstår. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt stjärna utifrån dig som person.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats och du får timlön enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du kommer få en introduktion till arbetet som du utför och blir en del av en härlig grupp med en god gemenskap.  

Kontakt och övrig information 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail utan tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

För frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Alkvist på Anna.Alkvist@coor.com

Vi ser fram emot din ansökan! 

Om Coor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök