Timvikarier och sommarvikarier till Härnösand

Ansök

Härnösand

Vill du jobba på lokalvårdens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då ska du söka dig till oss på Coor!

Nu söker vi på Coor i Härnösand sommarvikarier och timvikarier till sommaren 2024.

Om rollen 
Som lokalvårdare hos oss på Coor kommer du tillsammans med kollegor och driftledare att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos våra kunder. Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra olika former av lokalvård.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter: 

  • Städning av kontor, hygienutrymmen och övriga personalytor
  • Golvvård och fönsterputs
  • Storstädning
  • Hantering av städvagnar och material
  • Städning i produktionsmiljö

Vi söker dig som är tillgänglig för arbete vardagar och kan arbeta heltid eller deltid under sommarmånaderna med start från mitten på maj till augusti.

Vår kandidat

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lokalvård. Har du dessutom erfarenhet av golvvård och fönsterputs är detta mycket meriterande. Då du kommer arbeta hos flera kunder är B-körkort samt tillgång till bil ett krav. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Personliga egenskaper 
Som person är du glad, positiv, lyhörd och har god samarbetsförmåga samt kan ta eget ansvar för att se var man behöver lägga fokus. Du är noggrann, social och serviceinriktad och bra på att skapa en trevlig stämning med både kunder och kollegor. Du trivs med ett högt tempo där du snabbt kan växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera samt lösa de problem som uppstår. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder 
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder timlön enligt kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi erbjuder vår egen utbildning "Cleaning the Coor way" för alla som arbetar med lokalvård hos Coor.

Kontakt och övrig information 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. För frågor om rollen är du välkommen att kontakta vår driftchef Susanna Berglund, susanna.berglund@coor.com  OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Ansök