Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Underhållsarbetare till Coor i Linköping

Ansök

Linköping

Vill du jobba med något som berör många människor varje dag? Vill du ha ett arbete med stor flexibilitet, möjlighet att styra dina dagar själv? Är du en person som brinner för service och alltid vill göra ditt bästa? Då kan detta vara jobbet för dig!

Coor har fått det stora förtroendet att hjälpa Östgötatrafiken med underhåll av busshållplatser, hållplatser för spårvagn samt tågperronger. Vi utför all typ av fast underhåll, ser till att tidtabellerna är aktuella, rätt skyltar är på plats, reparerar när något går sönder, skyltar om inför omledningar av kollektivtrafiken osv. Allt som gör att resenärerna får en trygg och bekväm miljö där de väntar på sitt färdmedel med Östgötatrafiken. Vill du göra det tillsammans med oss? 

Om rollen
Som Underhållsarbetare i denna tjänst kommer du att arbeta med de 3500 hållplatser som finns inom Östgötatrafiken. Tjänsten ställer krav på stark fysik, då det förekommer tunga lyft. Du bör även vara praktiskt lagd och tycka om att ingen dag är den andra lik. Du kommer att utgå från Linköping och vissa uppgifter utför du själv, andra med hjälp av kollegor. Du bör därför trivas med att arbeta ensam, såväl som i grupp. 

Exempel på arbetsuppgifter:

Byte av tidtabeller på Östgötatrafikens hållplatser 3 ggr/år
Följer de krav på fast underhåll samt månadstillsyn som vi har 
Reparation av det som gått sönder vid ev. skadegörelse
Är behjälplig vid de extrabeställningar som görs
Tjänsten är placerad i Linköping och är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar en provanställning på 6 månader och arbetstid kommer främst vara vardagar mellan kl. 07-16. Jourarbete förekommer och du bör därför vara öppen för att arbeta vissa helger samt kvällar/nätter. 

Vår kandidat
Du har minst en gymnasial utbildning. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är detta meriterande. Vidare har du ett B-körkort, samt en grundläggande datorvana. Har du ett intresse för siffror är detta meriterande då du kan bli involverad i viss fakturahantering. Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift. 

Personliga egenskaper
Vi söker en självgående, positiv och serviceinriktad person med en god förmåga att se vad som behövs göras. Då arbetsuppgifter och arbetstider kan variera ser vi att du är flexibel och är beredd på att akuta uppgifter kan göra att du inte kan ta tag i det som var planerat för dagen. Man jobbar främst utomhus och du behöver trivas i alla typer av väder. Du är en ordningsam och nogrann person med sinne för detaljer. 

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivmed att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Ansökan och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor om rollen kan du kontakta rekryterande chef Svetlana Milotic på tel. +46760517764

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök