Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Underhållsingenjör med systeminriktning till Coor

Ansök

Stockholmsområdet

Är du en person som trivs med omväxlande arbetsuppgifter och vill vara med att utveckla Coors fastighetsleveranser tillsammans med vårt team av specialister inom fastighetsdrift, energi och projektledning? Då är det här en roll för dig!

Som Underhållsingenjör med systeminriktning driver du utveckling, effektivisering och underhållsplanering för fastighetsleveranser i både uppstartsfas och driftfas och säkerställer att systemuppsättningen blir korrekt i vårt underhållssystem IBM Maximo. Du arbetar i ett team med flera driftiga och erfarna underhålllsingenjörer.

Om tjänsten
Som Underhållsingenjör med systeminriktning arbetar du med våra större kunder i hela Sverige.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är

  • Föreslå och sätta upp moderna underhållsplaner i underhållssystemet, underhålla och utveckla underhållsverktyg samt agera kravställare till leverantörer
  • Upprätta rutiner och arbetssätt samt ronderingsstrategier för en väl fungerande underhållsplanering
  • Agera tekniskt underhållsstöd och systemstöd till Sitemanagers på olika orter i hela Sverige

Vad söker vi?
För att trivas i rollen söker vi dig som har förmågan att hantera affärsmässiga relationer och behov med affärsmässiga överväganden. Du har ett konsultativt förhållningssätt och har förmåga att driva utvecklingsprojekt samt även implementera förändringar. Vidare är du en person som arbetar med struktur och lean tänk. Du motiveras av att utveckla och leda andra samt vill själv utvecklas och på sikt ta en ledande roll. Du har en personlighet som är nyfiken och med förmåga att engagera och ta egna initiativ.

Du har en bred erfarenhet av underhållssystem, och särskilt goda kunskaper i IBM Maximo. Du behärskar god engelska och svenska samt har god datorvana då arbetsuppgifter hanteras i olika system, både interna och externa. Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom relevant område, t ex högskoleingenjör inom underhållsteknik. Minst 5 års erfarenhet av att utveckla underhållsleveranser, effektivisering och förändring i en fastighetsteknisk miljö, gärna inom industri.

Vad erbjuder vi?
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas. Du blir en viktig person i vårt team med specialister.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Peter Wiippa, tel 0702-39 70 94.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök