Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Underhållsingenjör till Coor

Ansök

Göteborgsområdet

Är du en person som trivs med omväxlande arbetsuppgifter och vill vara med att utveckla Coors fastighetsleveranser tillsammans med vårt team av specialister inom fastighetsdrift, energi och projektledning? Då är det här en roll för dig!

Om rollen
Som underhållsingenjör driver du utveckling, effektivisering och underhållsplanering för fastighetsleveranser i både uppstartsfas och driftfas för att säkerställa en hög kostnadseffektivitet och leveranssäkerhet. Som underhållsingenjör arbetar du som konsult åt våra större industriella kunder i hela Sverige.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är

 • Genomföra behovsanalyser av fastighetstekniska lösningar och system
 • Upprätta förstudier och skapa business case
 • Föreslå och sätta upp moderna underhållsplaner, underhålla och utveckla underhållsverktyg samt kompetensutveckla andra inom området
 • Agera som kravställare till leverantörer
 • Upprätta och etablera rutiner, arbetssätt samt ronderingsstrategier för en väl fungerande underhållsplanering
 • Utbilda inom förändringar/förbättringar
 • Agera som tekniskt underhållsstöd och rådgivare till Sitemanagers på olika orter i hela Sverige

I denna roll krävs ett nära samarbete med Sitemanagers, kunder, underleverantörer och driftpersonal.

Vad söker vi?
För att trivas i rollen söker vi dig som har förmågan att hantera affärsmässiga relationer. Du har ett konsultativt förhållningssätt och har förmåga att driva utvecklingsprojekt samt även implementera förändringar. Vidare är du en person som arbetar med struktur och lean tänk. Du motiveras av att utveckla och leda andra samtidigt som du själv vill utvecklas. Du har sedan tidigare kanske arbetat i ledande roll. Du har en personlighet som är ödmjuk, nyfiken och med förmåga att engagera och ta egna initiativ.

Du behärskar god engelska och svenska och har god datorvana, då arbetsuppgifter hanteras i olika system, både interna och externa.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom relevant område, t ex högskoleingenjör inom underhållsteknik. Du får gärna ha operativ erfarenhet från underhållsarbete. Är du certifierad inom underhåll enligt EFNMS-krav så är det också meriterande. Minst 5 års erfarenhet av att utveckla underhållsleveranser, effektivisering och förändring i en fastighetsteknisk miljö, gärna inom industri.

Du bör ha en bred erfarenhet av underhållssystem, det är meriterande med kunskaper i Maximo.

Vad erbjuder vi?
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas. Du blir en viktig person i vårt team med specialister. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Urval och intervjuer görs löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Peter Wiippa 010-559 57 85.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök