Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Underhållsutvecklare till Coor i Olofström*

Ansök

Olofström

Som medarbetare inom Coors fastighetsleverans blir du en viktig del av våra verksamheter. Du får styra över ditt arbete och får stora möjligheter att utveckla din tekniska kompetens. Eftersom vi har många olika typer av kunder med många olika behov får du en varierande vardag och många möjligheter. Vill du växa i den roll du har nu eller prova på helt nya uppgifter framöver?

Är du intresserad av teknik och vill arbeta på en arbetsplats där den tekniska utvecklingen är i framkant? Är du dessutom ansvarstaganden, relationskapande och gillar att samordna, genomföra och följa upp? Då är du rätt person för oss!

Om rollen
I rollen som underhållsutvecklare kommer du att ha ansvaret för att planera, driva, utveckla och följa sitens underhållsprocess som innefattar strategier, metodik och digitalisering för vårt gemensamma sätt att arbeta med underhåll.  Du kommer arbeta med många kontaktytor och i nära samarbete med kund och kollegor där du samordnar samt säkerställer en kvalitativ leverans. Det är en spännande roll för dig som tycker om teknik, utveckling och digitalisering. Du kommer att ingå i ett team med teknisk kunniga kollegor och rapportera till platschef.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • ansvar för underhållsoptimering, vilket innebär hantering av anläggningens och dess objekts drift- och underhållsplaner enligt ISO 55000.
 • analyser av avvikande värden, felstatistik och larmhantering som är underlag till optimering av drift och förbättringsaktiviteter
 • support till kund avseende underhållsplaner, anläggningsobjekt, analyser samt status/leveransrapport till kund månadsvis
 • att utveckla förbättringar avseende tekniska lösningar och effektivt underhåll baserat på återkoppling från verksamhet och kund
 • ansvar och uppföljning av objektens prestanda och reservdelshantering (analys av behov utifrån upprättad strategi med kund)
 • ansvara för underlag för planerat underhåll och reinvesteringsbehov och utbilda kollegor inom Asset Mgmt metodik/underhållsprocess samt hålla sig á jour med utveckling av underhållsystem
 • ansvar för att analysera och utveckla underhållet på siten samt digitaliseringsutveckling, tillsammans med kund. Du är också ett bollplank för kund i tekniska frågor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid mån – fre med placering i Olofström.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en teknisk utbildning, lägst gymnasienivå samt att du har minst tre års erfarenhet av tekniskt underhållsarbete. Det är meriterande om du har utbildning inom Asset Management som bygger på ISO 55000 samt arbetat med underhållssystem såsom Maximo och SCADA system. För att lyckas i rollen har du ett stort tekniskt och digitaliseringsintresse, stor vana att arbeta i olika system samt officepaketet. Du har B-körkort och behärskar både svenska som engelska såväl muntligt som skriftligt.

Din personlighet         
Du är relationskapande och trivs i en miljö där du får samarbeta och skapa nätverk över olika arbetsområden och grupper.  Som person ser vi att du är strukturerad, gillar att arbeta metodiskt och har en analytisk förmåga. Du trivs i en föränderlig vardag och har en ambition att utvecklas inom och med företaget. Självklart besitter du en stor nyfikenhet inom teknik, digitalisering och dess utveckling.

Vi erbjuder
Här kommer du in en arbetsgrupp som trivs på arbetet och som stöttar varandra till framgång dessutom får du utrymme att fortsätta utvecklas inom teknik och digitalisering. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så vänta inte med din ansökan. För mer information, kontakta Roger Johansson, roger.johansson@coor.com

Vi ser fram mot din ansökan!

#tipsacoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök