Väktare för omgående anställning

Ansök

Kungälv

Trivs du på ett jobb där ingen dag är den andre lik? Tycker du om att komma i kontakt med mycket människor och att lösa problem? Då är du vår nya stjärna!

Om rollen
Addici Security söker nu stationär Väktare till Göteborg. Vi söker dig som brinner för att skapa säkerhet och trygghet samtidigt som du har en passion för service. Du hamnar med ett sammasvettsat team som kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

Uppdragen är förlagda till dag, kväll samt natt och innefattar allt från arbete i reception till bevakning av lagerytor.

Tjänsten är en behovsanställning med sex månaders provanställning där arbete sker såväl dag som natt, vardagar och helger samt storhelger. Som väktare arbetar man ofta 12 timmars pass. Stationära uppdrag tillkommer med.

Vår kandidat
Vi fäster stor vikt vid att du som väktare hos oss:

  •  Trivs med att arbeta både självständigt och i grupp
  •  Tycker om att leverera service, är positiv och utåtriktad
  •  Har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull
  •  Har god kommunikationsförmåga
  •  Innehar hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet
  •  Givetvis är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi

Den här tjänsten krävs att du har giltigt väktarlegitimation. Utöver det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. 

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

Vi erbjuder
Addici erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag. Man har även stora möjligheter att utvecklas inom företaget och ta nya riktningar i branschen.

Ansökan och kontaktuppgifter
För mer information om rollen vänligen kontakta Rekryterande chef via elie.elassouni@coor.com

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida.

Vi ser fram emot din ansökan och att träffa just dig!

Ansök