Väktare till Addici Security - sommarvikarie

Västerås

Addici Security söker nu Väktare till vår kund ICA i Västerås under sommarperioden. Tjänsten är en behovsanställning med varierade arbetstider men för rätt person finns chans till förlängd anställning. Vi erbjuder dig som Väktare att vara med och forma morgondagens serviceleverans till våra kunder med fokus på säkerhet och trygghet.

Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Du kommer att få ta mycket eget ansvar, vara med att bygga upp och forma rutiner i en stimulerande miljö med varierade arbetsuppgifter.

Din bakgrund:

Vi fäster stor vikt vid att:

  • Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp
  • Du tycker om att ge bra service, är positiv och utåtriktad
  • Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull
  • Du har god kommunikationsförmåga
  • Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet
  • Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi

Vidare vill vi att du har:

  • Väktarutbildning
  • Gymnasiekompetens
  • Förmåga att uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift
  • Erfarenhet av serviceyrket

Övrigt:

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet

För mer information är du välkommen att kontakta:

Elie El Assouni, Driftchef via: 073 325 90 81 eller Elie.ElAssouni@coor.com 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför vill vi ha din din ansökan snarast, dock senast 31 mars 2020. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan. Observera att eventuellt kan tillsättning ske innan annonstidens slut.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern. Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.

Ansök