Vaktmästare till Coor Service Management

Stockholm

Ditt nya arbete:

Som vaktmästare är du Coors ansikte utåt mot kund. Du kommer att arbeta med en rad olika åtaganden inom ramen för Coors avtal med kund, såsom montering av möbler/tv/whiteboardtavlor, posthantering, godshantering, mindre flyttar etc. B-körkort är ett krav. Arbetstiden är förlagd vardagar, dagtid.

Din bakgrund:

Som vaktmästare kan det vara ett högt tempo med snabba växlingar i arbetet, därför är samarbete och utbyte av kunskaper och erfarenheter en viktig del av arbetet. Som en viktig kugge i vår arbetsgrupp söker vi dig med servicekänsla och flexibilitet. Vi ser också att du är ordningsam, har lätt för att samarbeta och har mycket god förmåga att skapa bra relationer såväl internt som externt. Du tar ett personligt ansvar, har egen drivkraft, trivs med att arbeta strukturerat och ser möjligheter istället för problem. Vi tror att du har gymnasiekompetens och mycket goda erfarenheter och kunskaper ifrån liknande kundrelaterade arbetsuppgifter.

För mer information är du välkommen att kontakta:

maud.miller@coor.com

Skicka in din ansökan snarast dock senast 2020-02-21

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök