Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Växeltelefonist till region Uppsala hos Coor

Ansök

Uppsala

Vill du göra skillnad på riktigt? Har du dessutom ett genuint intresse för att ge service, har en lösningsfokuserad och positiv attityd samt är lyhörd för kundens behov?  

Då är telefonist till sjukhusväxeln i Uppsala ett spännande arbete för dig!  

Om rollen
I denna roll kommer du att vara den första som möter kunden när de ringer till sjukhusväxeln i region Uppsala. I rollen kommer du att hantera en stor mängd inkommande samtal tillsammans med dina kollegor på plats men även ensamarbete kan förekomma, främst under nattpassen. Det här är en roll som gör skillnad på riktigt där du dagligen hjälper både inringande och vårdpersonal.

Exempel på arbetsuppgifter: 

 • Svara på inkommande samtal 
 • Lotsa samtal vidare till rätt destination på ett serviceinriktat och effektivt sätt 
 • Hantera inkommande akutlarm enligt rutin
 • Hantera joursamtal och jourlistor
 • Självständigt söka upp rätt information för att hjälpa den inringande
 • Vara aktiv i förbättringsarbetet mot kund genom att löpande komma med förbättringsförslag för våra kunder och vår egen verksamhet.

Vårt uppdrag bemannas alla årets dagar, dygnet runt, men som inledande schemaläggs dagtid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en provanställning på sex månader. Vi erbjuder en introduktion till arbetet som genomförs under tio vardagar 8-14.30 där din närvaro är obligatorisk.

Vår kandidat
Vi söker dig som vill och  kan schemaläggas dag, kväll, helg och natt. Du har tidigare erfarenhet från växeltelefoni eller liknande roll där du dagligen använt telefonen som en del i ditt dagliga arbete. Din svenska och engelska är god i tal och skrift och du har lätt  för att söka och ta till dig information via datorn. Vi ser att du är tekniskt nyfiken med god datavana och har du dessutom erfarenhet från att arbeta i olika system och program ser vi det som meriterande.

Stämmer detta in på dig?

Personliga egenskaper
Som telefonist arbetar du med människor i fokus och är lyhörd för deras situation och behov. Du tycker att det är roligt att ge kunderna en upplevelse utöver det vanliga. Tempot kan emellanåt vara högt men du triggas av att arbeta effektivt och strukturerat enligt tydliga instruktioner. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra och ställer upp när det behövs. Vidare är du en positiv person som tar tag i saker och ser till att de blir gjorda och är bekväm i att hantera svåra samtal under tidspress samt anpassa dig efter varje unika samtal. Med din kunskap, positiva inställning, lösningsfokus och ditt stora engagemang ger du våra kunder service i stjärnklass

Vi erbjuder
Som växeltelefonist får du arbeta i en miljö som kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär med härliga kollegor där varje medarbetare ses som en talang. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs – Du gör skillnad på riktigt! 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med timlön enligt kollektivavtal samt avtalspension och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information 
För mer information vänligen kontakta gruppchef Christine Götegård Mörth 010-559 78 02 . Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök