Ventilationstekniker till Coor, Stenungsund

Stenungsund

Coor söker en kunnig ventilationstekniker med erfarenhet från industribranschen till en av våra kunder i Stenungsund. Här kommer du att vara en viktig resurs som naturligt balanserar säkerhet, service och noggrannhet i ditt arbete. Har du det vi söker och är redo för en ny utmaning?

Om rollen
Som ventilationstekniker hos Coor kommer du att arbeta med en rad olika åtaganden inom ramen för ventilation i kontor och industrimiljö. Du kommer att samarbeta med många olika yrkesgrupper och leverantörer och har här möjligheten att ta stort ansvar för att hålla ventilationsanläggningarna i bra skick, på kort och lång sikt. I rollen kommer du att arbeta självständigt med den dagliga driften på vår kunds anläggning, exempel på arbetsuppgifter är:

  • Förebyggande och avhjälpande arbete på ventilationsanläggningar
  • Vara delaktig i ventilationsprojekt
  • Filterbyten
  • Felsökningar och reparationer
  • Utföra utredningar för investeringsbehov

Tjänsten är heltid och placerad i Stenungsund. Du kommer att tillhöra gruppen för fastighetsdrift och rapportera till gruppchef.

Din bakgrund:
Vi ser gärna att du har en bakgrund som ventilationstekniker med goda kunskaper inom området för ventilation. Har du dessutom OVK-behörighet och kunskaper inom kyla så är det en merit men inget krav.

B-körkort är ett krav.

Vår kandidat:
Som person är du säkerhetsmedveten, serviceinriktad, flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi fäster stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning. Du en ansvarstagande person som driver och utvecklar det egna arbetet och funktionen och förstår vikten av att prioritera. För att trivas hos oss beskrivs du som engagerad och initiativtagande, med god förmåga att utveckla och upprätthålla långsiktiga relationer, samt att ge service. Självklarheter för rollen är noggrannhet och struktur, liksom smidighet och en social skicklighet.

Vi erbjuder
Som arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service som skapar värde, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Du kommer vara en del av ett av Coors mest spännande och utvecklande kontrakt, hos en kund som är inne i en utvecklande fas. Du får också vara med i ett bolag som har höga ambitioner. I vår serviceleverans har du möjlighet att vara med och påverka och sätta ditt avtryck. Här blir du en del av vårt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans arbetar för att skapa en fantastisk plats att arbeta på.
Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Övrig information och kontaktuppgifter
För mer information kan du ringa gruppchef Claes Léonarde på 0303-86163. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök