Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Verksamhetsutvecklare till ett av Coors mest spännande kontrakt

Ansök

Stockholm

Brinner du för att skapa värde och bygga långsiktiga och förtroendegivande relationer? Vill du driva utvecklings- och förändringsprojekt inom ett av Nordens mest spännande och nytänkande FM-kontrakt? Då ska du söka den här rollen som verksamhets-/kontraktsutvecklare hos Coor!

I ett nära partnerskap med en av våra stora kunder inom telekomsektorn levererar Coor olika FM-tjänster där fokus ligger på innovation och användarupplevelse. Vi befinner oss i en mycket spännande period då vi har fått ett utökat förtroende och ansvar för leveransen i Sverige. Som en effekt av detta kommer vi nu förstärka vår befintliga organisation med en kontraktsutvecklare som kan driva projekt som skapar värde och ett bestående resultat. Vill du vara med och ta detta samarbete till nästa nivå tillsammans med oss?

Om rollen
Rollen som verksamhetsutvecklare för den här leveransen innebär det att driva kontraktets innovationsarbete genom utvecklings- och förändringsprojekt som verkar för att stärka Coors partnerskap med kunden. Du kommer att vara en nyckelperson i frågor som rör förbättringar, utveckling, digitalisering, rapportering och uppföljning där du kommer att arbeta tätt tillsammans med både kunden och cheferna inom kontraktet.

Exempel på arbetsuppgifter;

 • Driva innovation genom utvecklings- och förändringsprojekt (problemformulering, analys, beslut, förändringsledning och implementering)
 • Rapportering och uppföljning av projekt, både internt och externt
 • Kundmöten och kontinuerlig kunddialog
 • Rapportering och uppföljning av KPI:er kopplade till leveransen
 • Driva och utveckla KPI-arbetet framåt mot uppsatta mål

Projekten varierar i omfattning och kan vara allt från mindre förbättringsfrågor till större utvecklingsinitiativ innebärande digitalisering, effektivisering eller organisationsförändringar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på kundens kontor i Solna där vissa resor kan förekomma vid behov. Du kommer att ingå i kontraktets ledningsgrupp och rapporterar till kontraktschef.

Vår kandidat
Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning samt några års erfarenhet av ett liknande arbete där du arbetat med verksamhetsutveckling samt drivit egna projekt, t.ex. i en roll som managementkonsult. Erfarenhet av FM-branschen generellt eller projektledning inom FM-branschen specifikt är meriterande. Vidare känner du dig bekväm i att hålla workshops, är en van systemanvändare med goda kunskaper i Officepaketet (framför allt Powerpoint och Excel) samt är flytande i både tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Som person är du en engagerad, ödmjuk och drivande person med en god kommunikativ förmåga. Din fallenhet och intresse för att skapa förtroendefulla relationer är A och O för att etablera ett djupare partnerskap. Du har en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt samt tar ett stort ansvar både för ditt eget arbete och teamets gemensamma uppdrag. Vidare har du en god analytisk förmåga med ett metodiskt och strukturerat arbetssätt.

Vi erbjuder
Du erbjuds en spännande roll i en dynamisk och innovativ miljö där du får arbeta i en nytänkande FM-leverans som bygger på ett starkt partnerskap. Du kommer att ingå i ett team med ambitiösa, härliga och utvecklingsinriktade kollegor som alla jobbar för att skapa en prestigelös samarbetskultur med högt i tak. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom kontraktet såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Som en del av den här rekryteringsprocessen kommer en bakgrundskontroll att genomföras på slutkandidat.

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Har du frågor eller önskar mer information om rollen är du välkommen att kontakta kontraktschef Niclas Nordin på 070-690 75 10.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök