Vi söker Drifttekniker till Göteborgsområdet/Hisingen

Göteborg

Är du en Drifttekniker som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

 I dina arbetsuppgifter som Drifttekniker ingår bland annat:

  • Utföra löpande ronderingar (tillsyn & skötsel).
  • Felavhjälpande underhåll.
  • Långsiktigt planerat underhåll i kundens fastigheter.
  • Uppdragsbaserade arbeten utöver avtal.
  • Kontakt med hyresgäst och fastighetsägare.
  • Kontakt med underentreprenörer.
  • Lära sig anläggningarna för att kunna hantera olika driftsituationer som kan uppstå.
  • Arbeta både självständigt och i team.
  • Att medverka vid upprättande och uppföljning av underhållsplaner och förbättringsförslag.
  • Att vara kundfokuserad och ha en affärsmässig kontaktyta mot kunden och dess hyresgäster genom att upprätthålla goda kundrelationer.

Du kommer vara del av en arbetsgrupp som tillsammans sköter driften av våra kunders fastigheter runt om i Göteborgsområdet/Hisingen. Du kommer att arbeta i direkt anslutning till kunden och dennes fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt. Vi söker en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla Coors leverans, både internt och mot kund. Som Fastighetstekniker hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor. 

Vad erbjuder vi?

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Din bakgrund:

Detta är en spännande roll för dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande och några års arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen.

Du är van att hantera olika arbetsuppgifter och har den tekniska förståelsen. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund, entreprenörer och arbetsgivare. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. 

Vi ser gärna att du har datorvana samt att din svenska är god i såväl tal som skrift då ärendehantering och daglig avrapportering sker i mobiltelefon eller Ipad.

B körkort är ett krav. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande.

Sista ansökningsdag 2020-10-31

För mer information är du välkommen att kontakta: Jessica Thorell 010-559 71 99 jessica.thorell@coor.com

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök