• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Vikarierande driftchef till Coors lokalvård i Linköping

Ansök

Linköping

Coor är framgångsrika inom lokalvård och vi söker nu en vikarierande driftchef till vår lokalvårdsleverans i Östergötland då vår nuvarande driftchef ska gå på föräldraledighet. 

Är du en affärsmässig och inspirerande ledare som trivs i en prestigelös kultur med ett stort eget ansvar? Vill du vara med och arbeta i en grupp där vi har högt i tak, där möjligheten att utvecklas är högst närvarande och där vi tillsammans strävar efter att lyfta individen för att skapa en attraktiv arbetsplats? Då kan du vara den ledare som vi nu söker!

Ditt nya arbete
Vi söker en ledare som på ett affärsmässigt, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet sätt vill leda, driva och utveckla vår lokalvårdsverksamhet. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi. Det är en nyckelroll med stor möjlighet till påverkan då du sitter med i regionens ledningsgrupp.

Merparten av dina kunder finns i Linköping men du kommer även att ansvara för kunder i bland annat Motala och Väderstad. Du kommer att arbeta med att både utöka och optimera verksamheten vilket innebär att merförsäljning blir en del av ditt ansvar och dagliga arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen;

 • Personalansvar och utveckling av medarbetare
 • Samarbete med driftledare samt leda och koordinera verksamhetens löpande arbete
 • Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
 • Kundansvar och löpande dialog med kund inom ramen för leveransen
 • Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer
 • Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa
 • Budget, prognos och bokslutsarbete
 • Aktivt delta i regionens ledningsgrupp

Din bakgrund
Vi ser att du har relevant erfarenhet av en motsvarande ledande befattning i en serviceorienterad organisation. Lokalvårdsbakgrund samt erfarenhet från ledarskap inom lokalvård är meriterande. Du är väl bekant med INSTA 800 eller andra kvalitetsuppföljningssystem. Relevant datorvana och B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du har en stark drivkraft, är flexibel och serviceinriktad samt kan arbeta både självständigt och i grupp. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och struktur samt att du har en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt. 

Du tycker om människor och har lätt för att få med dig andra genom att vara positiv, inspirerande och tydlig. Vidare ser vi att du tycker om affärer och att nå målen samtidigt som du har en förmåga att både engagera och förklara dessa för din omgivning. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och får därmed också stor frihet att planera din egen tid.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Tjänsten är ett vikariat på heltid som sträcker sig från mitten av oktober 2021 t.o.m. december 2022. Placeringsort är Linköping men då vi har leveranser på en del intilliggande orter så kommer resor att bli en del av din vardag.

Vid frågor om rollen kontakta Regionchef Anders Frenskar på anders.frenskar@coor.com.

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. När vi nu går in i en semesterperiod så kan återkopplingen dröja något. 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök