• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Visstidsanställd lokalvårdare på heltid till Coor i Göteborg, Torslanda

Ansök

Göteborg

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Coor företaget du ska söka dig till. Vi söker nu flera kollegor till vår lokalvårdsleverans i Göteborg (Torslanda). Vill du bli en del av vårat härliga team?

Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och känner att det bidrar till ett bättre samhälle. Hos oss på Coor har du en unik möjlighet att vara med att skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på!

Om rollen
Som lokalvårdare hos Coor kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren. Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra olika former av lokalvård.

Exempel på lokalvård kan vara:

  • Städning i produktionsmiljö
  • Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor
  • Städning av kontor
  • Trappstädning
  • Byggstäd/storstäd

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid t.o.m den 30 april 2022 med start så snart som möjligt. Du kommer att schemaläggs på dagtid mellan kl. 06-15 och placeringsorten är Göteborg.

Vår kandidat
Vi söker dig som har minst ett års tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare där erfarenhet av golvvård och fönsterputsning är meriterande. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Det är meriterande om du har B-körkort och om du har genomgått om du har genomgått SRY, INSTA 800 eller likvärdig utbildning.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta både kunders personal och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Vidare uppskattar vi att du ansvarsfull och att du är van och trivs med ett högt tempo där du snabbt måste kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera samt lösa de problem som uppstår. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid t.o.m den 30 april 2022 med möjlighet till fortsatt anställning inom Coor. 

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med försäkringar och utbildningar. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Då Coor är ett stort och expansivt företag så finns det möjligheter att utvecklas inom flera områden.  

Ansökan och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida.

För mer information om rollen vänligen kontakta vår driftchef Namka Sahovic på namka.sahovic@coor.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök