• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Vitvarutekniker till Micasa hos Coor

Ansök

Stockholmsområdet

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Micasa i Stockholmsområdet. Vill du göra det tillsammans med oss? Det här är ett spännande uppdrag där du får vara en viktig del i Coors mycket kompetenta team inom vår expanderande fastighetsleverans!

Coors uppdrag spänner över flera områden inom teknisk drift och förvaltning. Det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos både kundens medarbetare och hyresgäster. Coor ska se till att den dagliga driften alltid fungerar och lyfta den till nästa nivå.

Om rollen
Som vitvarutekniker ansvarar du för felsökning och reparation av spis, diskmaskin, kyl och frys, samt tvättmaskiner i tvättstugor. Ditt arbete är självständigt och du har mycket kontakt med våra hyresgäster och leverantörer.

Du kommer att vara ansvarig för att säkra funktion och kvalitet på vitvaror och tvättmaskiner för Micasas hyresgäster. Dina arbetsuppgifter kommer att vara av både teknisk och administrativ karaktär. Rollen är en kombination av produktkännedom och att leverera god service. Du använder telefonen/iPad som arbetsredskap där du tar emot beställningar och registrerar utförda arbeten. Du planerar själv ditt arbete efter verksamhetens behov enligt prioriteringsordning.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Medverka vid framtagandet av rutiner och arbetssätt samt proaktivt förbättra dessa
 • Tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll av vitvaror
 • Beställning av reservdelar och service
 • Löpande dialog med leverantörer och övriga intressenter avseende produkter, service och garantiärenden
 • Vägleda övriga medarbetare och entreprenörer inom ditt expertområde
 • Inventera, dokumentera samt delge information till berörda intressenter
 • Upprätthålla en god kundrelation

Placering kommer att vara i Stockholm söderort med fastigheter huvudsakligen inom stadsdelarna Hägersten/Älvsjö, Skärholmen, Enskede/Årsta/Vantör, Farsta och Skarpnäck. 

Vår kandidat
Som vitvarutekniker på Coor arbetar du nära vår kunds hyresgäster, ibland i deras hem och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta med människor samt har stor respekt för människors integritet. Som person har du en positiv inställning och brinner för att lösa problem. Du är förtroendeingivande och trygg i din kompetens och för dig är det viktigt att ge bra service åt våra kunder. Det krävs att du har ett bra ordningssinne då du själv kommer att hantera beställningar och bokningar

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och gärna några års erfarenhet av arbete som vitvarutekniker. För att lyckas i rollen som vitvarutekniker krävs det att du har goda elkunskaper och trivs med att jobba självständigt. Om du har elbehörighet är det mycket meriterande.

B-körkort samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav. Goda kunskaper i engelska är också meriterande.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Här blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och kundupplevelse!

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information vänligen kontakta Henrik Gustafsson 010- 559 59 59.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök