• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

VVS-montör till Coor i Skövde

Ansök

Skövde

Nu behöver vi förstärka vårt härliga team med ytterligare en kreativ teknisk kollega, med inriktning mot VVS, till Coors uppdrag att sköta driften och underhåll hos vår industrikund i Skövde.

Om rollen
Uppdraget innefattar verksamhet inom områdena brand, el, högspänning, snickeri, mekanik, VVS, fastighetsteknik, sanering, process och vatten. Vi är ett härligt gäng på ca 50 medarbetare, inkluderat tre driftchefer och en platschef. Arbetet är fritt och innefattar bl.a. felsökning, förebyggande underhåll, rapportering av förbättringsåtgärder samt nyinstallation.

Kvalifikationer

 • God erfarenhet inom VVS
 • Certifikat VVS-montör
 • God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift
 • God datorvana
 • B-körkort

 Meriterande

 • Liftkort, truckkort och fallskyddsutbildning
 • Erfarenhet som VVS-montör inom industri
 • Svetskunskap (gas- och tigsvets)
 • Heta arbeten

För att trivas i rollen bör du vara lugn och stabil i pressade situationer. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och har en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Coors värderingar och ledstjärnor samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande: Vi ser lite längre, vi är lyhörda samt vi skapar framgång.

Coor erbjuder dig
Coor är ett stort företag som är marknadsledande inom facility management i Norden med över 10 000 anställda varav ungefär 5000 i Sverige. Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder en marknadsmässig lön med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom enheten såväl som inom andra delar av verksamheten. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Något som förenar oss alla på Coor är att vi brinner för service. Vi har en passion för service och en passion för människor. Jag hoppas att du vill dela det med oss.

Kontakt och ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan via vår karriärsida så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
För mer information om tjänsten kontakta: Rekryterande chef Patrik Hjalmarsson, tfn 073-0761850

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök