• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

VVS-montör till Coor Sandviken

Ansök

Sandviken

Till vårt team i Sandviken söker vi en driven och duktig VVS montör för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund Sandvik.

Om rollen
Som VVS-montör hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande VVS frågor. Sandvik SMT vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll, reparationer och installationer samt medverka vid olika projekt.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:

 • Att avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar.
 • Rondering, tillsyn och skötsel
 • Felavhjälpande underhåll, såsom byte av ventiler, pumpar och andra kritiska komponenter
 • Planerat underhåll men även utföra akuta reparationer/åtgärder t.ex. rensa avlopp
 • Att installera ny utrustning hos kund.
 • Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa VS-systemens funktion
 • Bistå med driftkunskaper
 • Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.  Vi kommer även att se till att du som medarbetare löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Ansökan sker med CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande.

För frågor och mer information är du välkommen att kontakta Fredrik Björklund, Gruppledare/Projektledare VVS tel 072-4526890.

Välkommen med din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök