Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

VVS-tekniker sökes till Coor i Göteborg*

Ansök

Göteborg

Som medarbetare inom Coors fastighetsleverans blir du en viktig del av våra verksamheter. Du får styra över ditt arbete och får stora möjligheter att utveckla din tekniska kompetens. Eftersom vi har många olika typer av kunder med många olika behov får du en varierande vardag och många möjligheter. Vill du växa i den roll du har nu eller prova på helt nya uppgifter framöver?

Hur ser en arbetsdag ut som VVS-tekniker hos Coor?

Som VVS tekniker kommer du i första hand att arbeta och vara behjälplig till vår kund. Här jobbar du vardagar mellan 07.00 och 16.00

Du kommer till exempel att:

  • avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar.
  • arbeta med rondering, tillsyn och skötsel
  • jobba med felavhjälpande underhåll, såsom byte av ventiler, pumpar och andra kritiska komponenter
  • arbeta både självständigt och i team med att säkerställa VS-systemens funktion

Vem är du?

Som tekniker hos Coor är det viktigt att man är en social och energisk person med känsla för såväl kvalitet som relationer. 

B-körkort är ett krav.

För att trivas och göra ett bra jobb som hos oss kunna installera/reparera/underhålla olika typer av VVS-system. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från att arbeta i industri. Du har en gymnasieutbildning inom VVS eller motsvarande.

Du är van vid att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter och som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad.

Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Vad kan Coor erbjuda dig?
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Ansökan

Ansökan skickas in med bifogat CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta rekryterande Driftchef Nedjad Kovacevic på tel. 073-045 64 44

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande.

#TipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök