• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

VVS tekniker till Micasa hos Coor

Ansök

Stockholmsområdet

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Micasa i Stockholmsområdet. Vill du göra det tillsammans med oss? Det här är ett spännande uppdrag där du får vara en viktig del i Coors mycket kompetenta team inom vår expanderande fastighetsleverans!

Coors uppdrag spänner över flera områden inom teknisk drift och förvaltning. Det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos både kundens medarbetare och hyresgäster. Coor ska se till att den dagliga driften alltid fungerar och lyfta den till nästa nivå.

Om rollen
Som VVS tekniker hos Coor - och vår kund Micasa - kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande VVS frågor. Du kommer att arbeta ute hos kunden och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att jobba nära kunder och kollegor samt drivs av utveckling och förbättringar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Felavhjälpande underhåll, såsom byte av ventiler, pumpar och andra kritiska komponenter
 • Arbeta med rondering, tillsyn och skötsel
 • Utföra akuta reparationer och åtgärder t.ex. vatten läckage
 • Planerat underhåll
 • Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa VVS-systemens funktion
 • Bistå med driftkunskaper 
 • Installera ny utrustning

Placering kommer att vara i Stockholm söderort med fastigheter huvudsakligen inom stadsdelarna Hägersten/Älvsjö, Skärholmen, Enskede/Årsta/Vantör, Farsta och Skarpnäck. Beredskap kan ingå i tjänsten.

Vad kan Coor erbjuda dig?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi kommer att se till att du som medarbetare löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav, trivas i din yrkesroll och förhoppningsvis vilja bli långvarig hos oss på Coor.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Din bakgrund
Detta är en spännande roll för dig som har gymnasieutbildning inom VVS eller kyla och minst tre års arbetslivserfarenhet inom VVS-installationer. Du har erfarenhet från att utföra tillsynsarbete på VVS-anläggningar inklusive att utföra och kontrollera fastställda rutiner och även erfarenhet från arbete med anläggningssystem och/eller styr och övervakningssystem.

Du trivs med att arbeta i driften och har erfarenhet av att lösa servicerelaterade problem, både självständigt och i team. Du har datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Som tekniker hos Coor är det viktigt att du är en social och utåtriktad person med känsla för såväl kvalitet som relationer. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Ansökan och övrig information
Ansökan skickas inom med bifogad CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta kontraktschef Henrik Gustafsson, tele 010-559 59 59. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande. Bakgrundskontroll kommer att utföras innan anställning. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök