VVS-tekniker

Trollhättan

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett ledande företag som erbjuder mycket stora utvecklingsmöjligheter och generösa personalförmåner? Drivs du dessutom av att utvecklas i din yrkesroll och tanken på att få göra ett riktigt bra jobb? Coor i Trollhättan växlar upp och söker nu en positiv och nyfiken person som vill ha ett varierande arbete som VVS tekniker. Låter det som helt rätt utmaning för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan! 

Hur ser en arbetsdag ut som VVS-tekniker hos Coor?

Som VVS tekniker kommer du i första hand att arbeta med rondering, tillsyn, skötsel samt vara behjälplig vid driftstörningar. Här jobbar du vardagar mellan 07.00 och 16.00

Du kommer till exempel att:

  • avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar.
  • arbeta med rondering, tillsyn och skötsel
  • jobba med felavhjälpande underhåll, såsom byte av ventiler, pumpar och andra kritiska komponenter
  • utföra planerade underhållsarbeten
  • utföra akuta reparationer/åtgärder t.ex. rensa avlopp
  • installera ny utrustning
  • arbeta både självständigt och i team med att säkerställa VS-systemens funktion
  • utföra uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet

Vem är du?

Som tekniker hos Coor är det viktigt att man är en social och utåtriktad person med känsla för såväl kvalitet som relationer. En stor portion energi och tålamod kommer att ta dig långt, samtidigt som det är viktigt att du noggrann. Svetskunskaper är meriterande och önskvärda. B-körkort är ett krav.

För att trivas och göra ett bra jobb som hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik och utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar kunna installera/reparera/underhålla olika typer av VVS-system. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från industrin. Du har en gymnasieutbildning inom VVS eller motsvarande.

Du är van vid att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter och som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad.

Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Vad kan Coor erbjuda dig?

Som VVS tekniker hos Coor - och vår kund GKN Aerospace - kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande VVS frågor. GKN Aerospace vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll, reparationer och installationer samt medverka vid olika projekt. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi kommer att se till att du som medarbetare löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav, trivas i din yrkesroll och förhoppningsvis vilja bli långvarig hos oss på Coor.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök