Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

"Jag fick kliva upp och prova något helt nytt"

Lena Matsson, områdestekniker, har testat på lite av varje under sina snart tre år på Coor. Just möjligheten att testa på nya områden och att växa i företaget listar hon som en av de största fördelarna med Coor som företag.

Meet Coor Lena Matsson | Coor

Du jobbar som områdestekniker i Ludvika, hur kan en arbetsdag se ut för dig?

– Det är väldigt varierat. Vi är fyra områdestekniker som arbetar här och vi har varsitt område som vi ansvarar över. Till exempel gör vi rondering en gång i månaden. Då tittar vi i alla rum som tillhör oss, till exempel ser vi efter så att ventilation, toaletter, kontor och tak fungerar som de ska.

Vad gjorde du innan du började jobba på Coor och hur ledde vägen dig hit?

– Jag jobbade som innesäljare på ett företag i Borlänge när en driftchef från Coor frågade om jag skulle vilja börja jobba på Coor. Jag visste att Coor var ett jättestort företag och jag såg möjligheten att kunna utvecklas och växa i företaget. Så det var en stor fördel för mig att börja jobba på Coor i Ludvika. Jag började på lokalvården som koordinator, sen blev jag driftledare där. Det var otroligt spännande det också. Jag fick kliva upp och prova på något helt nytt som arbetsledare, det tyckte jag var jätteroligt!

Hur ser du på din utveckling inom Coor?

– Jag fick senare förfrågan om att bli områdestekniker och det såg jag som en rolig utmaning. Jag tycker det är bra för min egen utveckling att se vad jag klarar av och jag får mer erfarenhet. Jag tycker om att få lära mig nya saker och det blir lite roligare när man går till jobbet. Är det något jag inte kan så får jag hjälp. Vi är många som arbetar här, vi har elektriker, vvs och ventilation. Det är en otroligt bra grupp där vi hjälps åt om någon behöver hjälp. På det här jobbet är det viktigt att man vågar fråga om man behöver hjälp, annars kan det bli väldigt tokigt. Men det har också gjort att jag lärt mig otroligt mycket på alla plan.