• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

"På Coor är arbetet en del av livet, inte hela livet"

För kontraktschefen Marcus Dover var det ett enkelt val att återvända till Coor efter en vända på en start-up. "Coor tar hand om sina medarbetare", säger han.

Att vilja prova på något nytt är inget konstigt. De flesta av oss drabbas någon gång av insikten att man ibland måste våga för att vinna. I Marcus fall var det en gammal kompis som plötsligt frågade om han ville jobba på en start-up. Då hade han arbetat som affärsutvecklare på Coor i tre år.

Men efter ett drygt halvår insåg han att det inte funkade. Det nya arbetet tog upp mer och mer tid. Det fanns ett litet barn hemma, och planer på att skaffa ett till.

– Det blev ansträngt därhemma. Jag insåg att jag kan vara med och bygga ett företag från grunden senare i livet men att familjen behövde mig här och nu. 

Sagt och gjort: han tog en lunch med sin före detta chefs chef, som tog saken vidare i företaget. Bollen var i rullning och han erbjöds ett jobb på Coor igen.

– Jag kom tillbaka i en ny roll som verksamhetsutvecklare. Det kändes helt rätt för mig som gammal managementkonsult. Jag fick chansen att jobba med frågeställningar som jag tycker är intressanta.

Vad är det du gillar med Coor?

– Det är nog en kombination av att jag upplever att det finns en hög ambitionsnivå och en framåtanda på Coor – samtidigt som människorna här är chosefria och jordnära. Fokus ligger på människan: arbetet är en del av livet, inte hela livet.