”Coor tar arbetsmiljön på allvar”

Efter många år som säkerhetsleverantör åt Coor är Mariano Civile nu anställd som säkerhetskoordinator, ett jobb han verkligen trivs med: ”Min arbetsgivare är väldigt närvarande”, säger han.

Mariano Civile har lång erfarenhet av bevakningsbranschen, och efter många år som leverantör åt Coor tog han anställning som säkerhetskoordinator på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, via Coor. Han vill lyfta fram möjligheterna på Coor:

– På Coor får man verkligen växa och jag har sett många exempel på kollegor som vill prova på något nytt. Då skapas utrymme för det, säger han.

Som säkerhetskoordinator agerar är han spindeln i nätet för säkerhetsfrågor, något han beskriver som väldigt varierat och utmanande. Som samordnare har han kontakt med både kunder, leverantörer och entreprenörer.

– Man lär sig mycket om andra yrken och andra tjänster och hur deras perspektiv kan bidra till projektet man jobbar med, säger han.

Mariano säger att stämningen i arbetslaget är underbar och att de hämtar mycket kunskap från varandra inom gruppen. Han lyfter även fram arbetsmiljöarbetet på Coor:

– I min erfarenhet briljerar Coor i arbetsmiljöfrågor, cheferna tar allt arbetsmiljöarbete på största allvar!

Vad uppskattar du hos Coor som arbetsgivare?
– Att arbetsgivaren känns väldigt närvarande. Under alla mina år som leverantör fick jag en stark relation till Coor. Jag är så glad att nu vara anställd på Coor.