Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

”Man får chans att utvecklas hela tiden”

Marina Sundin började på Coor som lokalplanerare. I dag är hon projektledare med fokus på ombyggnation och ytskiktsrenovering – och får följa med från idé till färdigt resultat. ”Man får chans att utvecklas hela tiden”, säger hon.

Jobba hos oss | Coor
Marina Sundin började arbeta på Coor 2013. Efter en tid som lokalplanerare kände hon att hon ville utvecklas ytterligare och fick då gå en projektledarutbildning.
– Det känns som att man får chans att utvecklas hela tiden, är det något man saknar så kan man hitta något som driver en framåt, säger Marina Sundin.
 
De senaste tre åren har hon arbetat som projektledare, främst inom ombyggnation och ytskiktsrenovering.
– Jag tycker det är väldigt kul att leda och lyfta fram personer i min omgivning. Att man tillsammans kan nå det resultat som kunden önskar och de förväntningar som de har på oss, säger hon.
 
Som projektledare får hon följa med under hela processen. Det bästa, säger Marina Sundin, är bredden i de projekt hon håller i.
– Det är allt från att utforma layout, färgsättning till möblering. Projektering och utförande som till slut blir ett färdigt resultat. Sedan alla härliga kunder, kollegor och underentreprenörer man jobbar med varje dag.
 
Vad uppskattar du med att ha Coor som arbetsgivare?
– Det är just att man blir sedd och hörd. Man får utvecklas. Det är frihet under ansvar. Dessutom är det ett väldigt roligt ställe att jobba på.