Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

Michael Willumsen

Sedan Michael började på Coor har han blivit mer självsäker både i och utanför arbetet. På siten lyssnar alla på varandra och idéer är alltid välkomna.

Michael | Coor

Berätta om ditt arbete!

– Jag är anställd som kundvärd/vaktmästare sedan 2016. Jag arbetar på två olika siter just nu och tar hand om husets hjärta. Vi tar hand om allt möjligt åt våra kunder i fastigheterna. Vi servar kunderna med bland annat posthantering, sätter upp hyllor eller beställer in kaffemaskiner.

På Coor har Michael tagit truckkörkort, miljökörkort och gått en kurs i hjärt- lungräddning. Genom att ha arbetat i olika fastigheter har han genom åren fått med sig bra lärdomar från kollegor:

– Man vågar mer nu. Jag har till exempel fått lära mig hur man borrar på rätt sätt, monterar saker eller utför andra sorters jobb i fastigheter. Nu vågar jag även göra sådana saker hemma, jag har fått mer självsäkerhet i det jag gör.

Vad gör dig glad på jobbet?

– Jag älskar när man gör kunden nöjd. Det kan vara att man snabbt kommer på en lösning åt kund som de inte har tänkt på. De blir så tacksamma, jag får göra ett bra jobb och får bra feedback. I sommar ska jag tillsammans med mina kollegor åka kajak och samla upp skräp i Stockholms vatten, det blir en bra team-aktivitet och passar oss då vi redan har stort fokus på miljöarbetet på jobbet.

Vad uppskattar du med att jobba på Coor?

– Alla lyssnar på varandra och alla får vara med i en diskussion. Ingen är utanför. Det märker jag även när jag går upp på huvudkontoret. Någon börjar snacka med mig i kaffekön bara, man är trevlig och hälsar alltid på varandra. Sådant är kul!

Maj 2021